28.10.15

Kako reagovati

kada ispleteš tri kape, a dete u roku od nedelju dana izgubi dve? Pri tome, nije malo dete, čitavih dvanaest godina uveseljava moj život...




(jedino je ova u sredini još uvek u mom vlasništvu)

Osim što sam je roditeljski naribala, ne preostaje mi ništa drugo nego da se ponovo dohvatim igala i jovo nanovo. Kapa mi se mnogo dopada, tačnije ovčice su te koje su me oduševile,  pa nije ni čudo što sam napravila tri. I to odjednom. A kombinacije boja u glavi mi se i dalje slažu.
Sledeću ću da pletem na veće igle, biće brže gotova, i eto radosti.
Kada bolje razmislim znam i zašto je izgubila. Indijanka voli da nosi kape onako fensi. Ne navuče je preko ušiju i čela, već kapa služi kao dekorativni predmet.  Što znači da je samo spala sa glave, pa nije ni primetila. Nije da opravdavam, već glasno razmišljam;)))
Sve tehničke detalje i mustru možete naći ovde, ovde i ovde. I baj d vej, besplatna je! Mustra, naravno!

25.10.15

Povratak

Da, da, znam. Nije ovo prvi put da pravim dužu pauzu u blogovanju, ali ova je bila baš, baš duga. Onda sam se mislila i mislila i na kraju odlučila da ipak nastavim. Poslednjih dana sam malo pregledavala blog i sve mi nekako bilo lepo kad se setim šta sam i kako sam radila. Lep dnevnik rada.
Prosto mi dođe žao što sam ovih pola godine propustila da zabeležim rezultate svojih kreativnih radova. Bilo je tu šivenja (leti se nekako uvek više tome okrenem), veza, štrikanja sitnih stvarčica jer za veće projekte nešto baš nisam imala strpljenja.
Kada bolje razmislim najviše od svega mi teško pada fotografisanje. Možda sam se i zbog toga ulenjila, ali sam rešila i da to prevaziđem.
DakleM, novu stranicu sam okrenula i krećem!
Čitamo se!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...