24.3.08


PRVI BLOG

Ovo je moj prvi blog. Već duže vreme čitam razne blogove i sve se nakanjujem da i ja uradim nešto slično. I evo me. Želim da podelim i razmenim mišljenje sa ostalim kreativcima. Volim da tkam, da pletem, ponešto i da sašijem, a to moram da priznam da radim dosta nevešto, ali se jako trudim. Ovih dana sam plela torbice za mobilne telefone, a sad se spremam za jedan dosta ambiciozan (narodnjaci bi rekli) projekat. Želim da narpravim jedan lep, veseo i šaren džemper. Izrada će sigurno potrajati, ali sam zaista ozbiljna u toj nameri. Dok se to ne ostvari tkam metražu za moju drugaricu (fotku ću staviti u sledećem postu). Toliko za prvi put, a sad ću pokuštati da postavim fotku! Tanja

6 comments:

  1. Za početak - dobrodošla na blog. Veseli me da je još jedna kreativka među nama i jedva čekam da vidim tvoj rad. I ja sam kratko u pletenju, ali ide, trudim se i uspijevam. Pozdrav...

    ReplyDelete
  2. Lijepi pozdrav i dobrodošla u blogosferu. Ja sam upravo napisala post o prvom rođendanu mog bloga, pa mi je čisto drago vidjeti nekoga tko upravo počinje. Držim ti palčeve, i jedva čekam nove priče i slike. Olinka!

    ReplyDelete
  3. Vidjela sam tvoj komentar kod Olinke i došla u posjetu ... veseli me da još jedna kreativna žena počinje s pisanjem bloga. Želim ti ugodno druženje u blogosferi, nova prijateljstva, inspiracije i kreacije.

    ReplyDelete
  4. A ja sam vidjela tvoj komentar kod Romantales na blog,pa sam isto tako dosla u posjetu.Drago mi je da je sve vise kreativnih blogera, a kako si rekla da tkas,a to mi u poslednje vrijeme postaje opsesija,moram da probam pa kud puklo da puklo, jedva cekam nove slike. A onda ce vjerovatno da bude i pitanja:)))

    ReplyDelete
  5. a ja sam te nasla kod suzane :)
    super je ovo sto radis!vidim da si se registrovala na kutku, navrati da pokazes radove...

    ReplyDelete
  6. ja ne znam kod koje sam te nasla :) ali vazno je da sam te nasla :) odusevljena sam tvojim radovim, vrlo su uredni!
    tkanje je za mene misaona imenica ali ko zna mozda jednog dana se ohrabrim i ja da probam....lijep pozdrav!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...