4.4.08

Djubretarac

Iako je sunce granulo moje dete je želelo da obuče djubretarac. Ovu metražu sam otkala još zimus, ali se nešto duže zadržala kod krojačice. (Snežo :)) No, nije ni važno, ja želim da je pokažem.
Ovaj simpatičan rad oko dugmića je uradila Sneža i puno joj hvala. Mnogo mi se dopada, zaista je bolje nego da je samo ušila trouglove od kože.


Ovih dana sam šetala po gradu i pošto sam već počela da razmišljam o letu kupila sam i neke slatke letnje materijale vedrih boja. Materijalima i predivu prosto ne mogu da odolim i kada naidjem na nešto što mi se dopada odmah i kupim, iako vrlo često nemam ideju šta bih od toga mogla da napravim.
Moje tkanje od prošlog puta se privodi kraju i u sledećem postu pokazaću kako izgleda kada se skine sa razboja. Toliko za sada od mene,
Tanja

9 comments:

  1. A đubretarac bi bio ovaj prekrasni kaputić na jednako krasnom modelu?
    Jako lijepo tkanje i prvi puta da vidim i nešto sašiveno od ručnog tkanja; uglavnom se rade šalovi, kape i razni bolero, a kod tebe konačno vidim i nešto sašiveno. Prekrasno!

    ReplyDelete
  2. E bas tako Romantales, konacno nesto sasiveno od tkanja.Mnogo mi se svidja,boje su bas onako vedre i lepo joj stoji. A manekenka je kao med,doduse malo namrstena,ali to je zbog Sunca,pa joj se oprasta:)))

    ReplyDelete
  3. Blago Tebi kad imas razboj!
    Komplimenti manekenki na strpljenju, (moj super model nema vremena da pozira)...
    Pozz od Radice

    ReplyDelete
  4. Prvi put vidim rucno tkan kaputic, tj. "djubretarac" :-)! Prekrasno! Bas kao i mala manekenka. Boje su isto divne. I ove pletene futrolice su lijepe. Veselim se novim postovima. Dobrodosla medju kreativne blogerice!

    ReplyDelete
  5. Jako lijep kaputić i ja bih ga ponosno nosila. Prvi puta čujem za naziv đubretarac! :)

    ReplyDelete
  6. Koliko vremena treba za tkanje ovakve tkanine? Čini se dosta...
    Ali, vrijedi truda jer predivno izgleda.

    ReplyDelete
  7. Pa gde su heklane kuglice na ovom blogu,..., imam osecaj da samo ja vezbam. (Tanja, cini mi se da ove kuglice deluju bensedinski - evo jos jedne,...!)

    ReplyDelete
  8. beautiful coat! lovely colours

    ReplyDelete
  9. A beautiful coat, and lovely girl! The colors are wonderful and the design is so nice.

    Excellent!

    Jane

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...