21.4.08

I konačno jakna...



Jakna je gotova i spremna je za put u Berlin. Iako je zvezda ugrejala, možda u Berlinu ipak bude i prohladnih dana, pa će ponosna vlasnica moći da šeta unikat. Ja baš i nisam neki naročit maneken, (uvek se spetljam kad treba da se namestim za slikanje, tj. nekako se blesavo osećam, jel' se to i vama dešava?) a u blizini nisam nikog nahvatala za poziranje, ali nije ni važno. Važno je da se vidi jakna.
Ovo dole je prsluk, koji sam još zimus otkala za drugaricu. I on je danas bio gotov. (U medjuvremenu muž je otišao, a klinci su školi, tako da ne možete da vidite kako izgleda na živom modelu.)


Ja i dalje pletem džemper i nadam se da će i on uskoro biti gotov. Produktivnost mi je na nivou:))! Tanja

7 comments:

  1. Oduševljena sam!
    Izuzetno mi se dopada to što tvoje tkanje ima vrlo nosivu namjenu na kraju ... obično se tkaju šalovi ili napravi koji bolero, a od tvog tkanja prave jakne i "đubretarci" (otkidam na to ime...lol).
    I baš mi je drago da sam te vidjela. Nosiš jako kratku kosu. I ja sam tako do unatrag koju godinu, onda sam konačno pustila kosu i sada moja dva muška frizera svaki put uživaju češljajući me ...

    ReplyDelete
  2. Cao, Tanja!
    Drago mi je da Te vidim - ma nije lako nama `supermodelima`!?
    Imam samo nesto da Ti kazem - NE SKIDAJ TU JAKNU, NIKOM JE NE DAJ!

    ReplyDelete
  3. Fantasticna je :)) Stvarno tkanje tek ovako dolazi do punog izrazaja.
    I mogu ti reci da si odlicna manekenka,bas mi je drago sto sam te vidjela.

    ReplyDelete
  4. Draga moja Tanja,
    a tek ja kako sam odusevljena! Jedva cekam da moj tata preuzme jaknu i da mi je donese sledece nedelje kada dodje unucetu na prvi rodjendan :-) Vreme nam se ovde u Berlinu doduse prolepsalo, sunce sija, ali preterano toplo nije tako da se nadam da cu je obuci makar koji put kada krenem na posao po isteku porodiljskog. Onda saljem sliku jakne s "berlinskom" pozadinom. Ljubim te!

    ReplyDelete
  5. Baš mi je drago da te možemo vidjeti u ovako predivnom izdanju. Jakna je ispala odlično, možeš biti ponosna na svoje tkanje.
    I prsluk mi se sviđa, izabrala si nježne boje.

    ReplyDelete
  6. Thank you for visiting by blog and WELCOME to blogland!! I see that you are fairly new.

    I love your knitting!! It is BEAUTIFUL!! And your lovely vest and jacket/coat... are they hand-woven??
    Joni (from YUMMERS)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...