10.4.10

Nemam snage


da završim ostatke, ali imam snage da započnem novo:)! Iako me čeka dosadan posao završetka dva prekrivača, sve sam gurnula sa strane i počela sam da heklam. Prvi put u životu heklam u krug i mnogo sam ponosna na sebe što sam uspela da rastumačim šemu. Često se pitam šta bih bez interneta? U knjigama o ručnim radovima koje imam, nikako ne mogu da se snadjem. Jednostavno ne umem da čitam šemu. Gledam, gledam, ali ne kapiram šta prvo treba da uradim, je l' lančić il' stubić. Moraću da angažujem Mishu, nadam se da neće imati ništa protiv:)!

11 comments:

  1. čestitke na heklanju u krug! jednom kad kreneš nema zaustavljanja! sve bi na kružiće!

    ReplyDelete
  2. Meni je bez shema nemoguće heklati, badave sva uputstva ako nema sheme. Nije da ne mogu ništa napraviti po uputama, ali tlaka mi čitati dugačke upute, dok mi je pogle na shemu čisto dovoljan. Sigurna sam da će ti Misha sve objasniti i na kraju ćeš i ti zavoljeti sheme :-)

    ReplyDelete
  3. Cestitam, i sigurna sam da ces biti majstor, kao i u svemu do sada!

    ReplyDelete
  4. pazi se heklanje u krug je zarazno,..naravno u pozitivnom smislu.sto se šema tiče,ja ima tri knjige i u sve tri je dato različito objašnjenje.....no sigurna sam da tebi ovo neće biti problem.

    ReplyDelete
  5. za mene je heklanje visa matematika
    (a dobar sam matematicar) tako da biram da pletem mustre koje lice na heklanje ;)

    ReplyDelete
  6. Blazeni internet,najdes sve kaj treba.A uputa kakvih ti srce pozeli i jos kad su tak popracena slikicom-savrseno.

    ReplyDelete
  7. Dobrodošla u naš klub, više sam nego sigurna da ćemo vidjeti prekrasne radove, imam osjećaj da smo sve jako tvrdoglave i nedamo se. pozdrav. Loredana

    ReplyDelete
  8. Hitno sazivam sastanak! Ovo je nedopustivo - heklati bez šeme?! C-c-c! :)))))))))

    ReplyDelete
  9. E nemogu vjerovati.Ti ?Prvi put da radis u krug?Pa toliko stvari si doa\sad radila ja sma milila da si to vec odavno obavila

    ReplyDelete
  10. Ja isto ne razumijem sheme. Ali zato postoji internet, right?

    ReplyDelete
  11. Sarah London imala je izvrsno objašnjenje heklanja u krug bez da se vidi prijelaz (ali kod svakog kruga moraš otsječi nit i krenuti s novom u novi krug)!
    Najbolja mi je kombinacija šeme i upute! Ali, kad bih morala birati - onda pisana uputa!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...