7.5.10

Zdenke

Ovog puta i Una mi se pridružila u iscrtavanju kutija od sira. Voli dete crno belu kombinaciju za razliku od majke koja je sva šarena.

Ja sam iscrtala jedno licitarsko srce, koja inače skupljam i vise mi na zidu, ali s vremena na vreme padnu i razbiju se ili se poprilično oštete. Sa ovim srcetom sigurno neću imati takvih briga!

Slatka kičerica:)!

8 comments:

  1. wao! ovo crno belo je bas lepo uradjeno...
    svaka cast autoru! :)
    ali zato srce je kao pravo... :)

    ReplyDelete
  2. Uvijek ti je to tako da djeca krenu baš kontra od onoga što rade roditelji, samo i jedino zato što roditelji tako rade ... tako si ti sva u bojama, a dijete minimalistički crno-bijelo! Po meni oboje ima svojih draži ;-)

    ReplyDelete
  3. Ne znam, sta mi je ljepse, i kutija i srce su posebni, izgledaju fantasticno, dva puta bravo!!!

    ReplyDelete
  4. Ja ti moram reći pa makar se ti naljutila :) Meni je lepša Unina! I tvoja je lepa, ali mi je njena lepša! Ja vam čuvam kutije, samo nešto slabo jedemo zdenku u poslednje vreme, a i nikako da se vidimo da ti predam ove dve što imam.

    ReplyDelete
  5. tvoja kčer me jako potjeća na moju najstariju!

    ReplyDelete
  6. Jako ste kreativne! Kakva majka, takva kći! ;)

    ReplyDelete
  7. I mama i cerka su izuzetno talentovane!Obozavam kombinaciju crno belu od Unine kutijice,pogotovo sto podseca na Gustava Klimta(iako bez boja),mog omiljenog Beckog slikara!
    Bravissime!

    ReplyDelete
  8. Fenomenalo crno - bijelo srce! I sareno je super, ali je crno - bijelo fenomenalno! Super ideja!!! Mozda i mi pokusamo! :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...