11.3.12

Marama... opet




Moja fascinacija ovom maramom i dalje traje. Tako me odmara da je pletem da prosto ne mogu da odolim... Čak sam i jednu štrenu vune kupila, iako sam rekla da neću dok ne potrošim zalihe. Ali pravila su zato da se krše, zar ne? (Recite da je tako da mi bude lakše:))

Uporedo pletem i jedan džemper i pri samom sam kraju. Još samo drugi rukav da završim i postavljam fotke u toku nedelje. U glavi mi se motaju još jedno tri projekta, a ne mogu da se odlučim koji ću pre. Da li da započnem sve odjednom ili jedan po jedan, ne znam ni sama. Kako vi to rešavate?

13 comments:

  1. ja bolje da te ne savetujem, jer sam zbog svoje "odlicne" organizacije napravila totalni haos u kuci a bogami i u glavi :))) sto se tice novokupljene vune-sobzirom da je jako brzo "pretocena" u maramu, to mu dodje kao da si direktno kupila maramu....prema tome pravilo nije prekrseno a ti si dobila jos jednu prelepu maramu :)

    ReplyDelete
  2. Prelepa je, moraću i ja da se zarazim :)))

    ReplyDelete
  3. Baš sam htjela reći da se ne sjećam da sam vidjela ovakvu vunu u tvojim zalihama :-) ... nepopravljiva si!

    Inače, imam puno problema dok se ne odlučim što plesti, imam par modela kao opciju i onda kada krenem raditi probne uzorke, ponekad moram mijenjati, jer zaključim da mi uzorak i vuna jednostavno ne idu jedno s drugim. Kada konačno odlučim što ću plesti krene proces računanja i preračunavanja, kao što vjerojatno znaš, opsjednuta sam s pristajanjem pletiva.
    Upravo sam donijela odluku što ću sljedeće plesti i u fazi sam isprobavanja i računanja. Nisam u stanju raditi istovremeno nekoliko projekata, k tome, na pletivu se vidi kada prekidaš s radom, pogotovo ako je prekid duži. Ipak, kada idem na subotnji susret jednostavnije je ponijeti nešto nezahtjevno i maleno, nešto gdje nije potrebna potpuna koncentracija, tako da ću morati smisliti što ponijeti sa sobom.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. mogu ti reći da si me već s ona dva u prošlom postu zaintrigirala ali sad sam baš "zagrizla" za ovaj model:).....
    jel može malo pojašnjenje?...na mail?)....stepenice vidim ali ova druga kosina mi je malo nejasna sa slike:(...
    (sorry za brisanje komentara ali tako sam izmješala slova u par riječi da su bile nečitljive:))))...

    ReplyDelete
  6. :) moram da te pitam, stignes li sve ove marame da nosis :), koliko ih imas...

    i daaa, mozda da nam pokazes u nekom narednom postu, kako ti njih to tacno nosis, kao sto kapice imamo prilike da vidimo... :)

    ReplyDelete
  7. hahha, imam i ja mustri za šalove koje sam plela po nekoliko puta.

    a pravila su, apsolutno tu da se krše.
    na sigurnom si! :)

    ReplyDelete
  8. e jesu se te mareme "primile" na tebe! neka!
    Nekada sam se striktno držala jednog projekta ... a danas ... radim na onoliko na koliko me srce vuće!

    ReplyDelete
  9. Mamiš me s tom maramom, mislim da ću i ja probati to isplesti.
    A što se organizacije tiče - ja čim počnem nešto plesti već mi misli lete na drugi projekt. Ali nekako se ograničim na samo dva. Računam da ako počnem sve odjednom, neću završiti niti jedan.

    ReplyDelete
  10. Poštovana gospođo ove su marame prelepe. Može li se možda dobiti mustra odnosno objašnjenje za rad. Hvala unapred. Samo nastavite predivni su vam radovi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...