15.3.12

Tacne


Moram malo da se zaustavim sa maramama, makar ovde. (U stvari ja ih i dalje radim, ali o tom potom, kad ih privedem kraju:)))
Ovih dana sam se zabavljala tacnama. To mu dodje kao otvaranje sezone slikarskih radova i znak lepog vremena. U stvari poenta je u tome da mi jako smeta miris laka, pa zbog toga ne mogu da radim u zatvorenoj prostoriji. Ovako kad ih izlakiram, suše se na terasi, kuća ne smrdi, ma milina jedna.

12 comments:

  1. Ja sam sigurno već svima dosadna sa svojim oduševljavanjem tvojim slikarskim radovima, ali sam prosto njima očarana. Ja da umem tako lepo da šaram, odmah bih batalila štrikanje i ne bih ispuštala četikicu iz ruku.

    ReplyDelete
  2. Što se laka tiče i općenito boja, moram priznati da ih ne volim, kada nešto muž farba mora biti na sigurnoj udaljenosti od mene, ne volim niti prolaziti pored mjesta gdje se nešto farba. Kako sam ja alergičarka i imam povremeno problema s disanjem, a prijatelj koji je alergičan na istu biljku kao i ja, pao je u anafilaktički šok radi farbe kojom su bojali ogradu stubišta u njegovoj zgradi, mene jednostavno strah farbe i laka. Otkako je radi te epizode počeo hodati okolo s inekcijom u džepu za svaki slučaj, ja za svaki slučaj ne želim ni primirisati sintetičkim bojama i lakovima.
    Zato ti je pametno da s bojama radiš jedino i isključivo na otvorenom.

    ReplyDelete
  3. I tacne i boje i slikarsko umece i rad sa cetkama i farbama,ma sve je kod tebe savrseno!

    ReplyDelete
  4. Svaka cast! Zavidim onima koji umeju tako dobro da se igraju bojama.:):)

    ReplyDelete
  5. Volim kako kombiniras boje na radovima. Donose puno energije.
    Koristim samo prozirnu akrilnu boju koja nema mirisa.

    ReplyDelete
  6. Kad god vidim te tvoje jarke boje, meni je odmah prolece. Pa makar bilo to i u novembru!

    ReplyDelete
  7. Lijepo, ljepše, najljepše s lijeva u desno! Kombinacija boja je savršena i nemam riječi hvale, osim da mi se ove tvoje tacne jako sviđaju!

    ReplyDelete
  8. Zeno kad ces ti da otvoris svoju malu radnju sa ovakvim radovima? Ti nisi ni svesna koliko imas talenta u odabiru boja, i njihovom kombinovanju sa raznim oblicima! Koliko se to ljudima dopada i koliko bi svi mi zeleli da imamo slicne primerke u svjim domovim. Ako nista drugo, molim te bar nadji neko mesto gde ces moci da ponudis svoje radove.

    ReplyDelete
  9. Heheeh :) Marame malo (kao) po strani, a stizes i da radis sa bojama...
    Ovo su boje za dizanje raspolozenja, nema sanse da ne izmame osmeh... :))
    Sve pohvale.

    ReplyDelete
  10. Prekrasne su, sve pohvale!

    Pozdrav!:)

    ReplyDelete
  11. Prelepo. Ja, kao tipican Blizanac, obozavam, koristim, volim, primecujem jarke boje! DIvno

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...