14.4.12

Ovo nije reklama za Urban shop


Sledeću pričicu sam morala da podelim sa vama. Nisam sklona pisanju hvalospeva ili kudjenja, ali je ovo nešto što me je oduševilo (osim toga pokazalo se da sam bila u pravu;).
Elem, ne znam da li znate, ali moja velika Indijanka je mali maturant. To znači da završava osmi razred i ove godine se upisuje u srednju školu. Ako ste mislili da su sve misli i sva snaga okrenuti ka tome da se sprema za prijemni ispit, da uči, da sa sigurnošću zna šta će upisati, prevarili ste se. Najvažnija stvar je odabir garderobe za matursko veče. (Uzdahnula sam duboko.)
Još od pozne jeseni spazila je ove cipele:


I svaki put kad ode u grad, svrati u prodavnicu, vidi da li su još uvek u prodaji, koliko koštaju i podnese mi izveštaj. Ja joj naravno odgovorim: "Ok, kupićemo, ali molim te sačekaj sniženje!" I tako sve do pre neki dan, dok nije kući došla ljuta. Sve cipele te marke su bile na sniženju, osim onih koje je ona želela. Em što nisu bile na sniženju, em nije bilo broja. Ja otpala, ali šta da se radi, obećanje je obećanje, ako treba rodiću ih:)))


Kada sam ja sutradan otišla u prodavnicu, gle čuda, cipele su bile na sniženju, ali mnogo manjem od ostalih cipela iste marke. Za svaki slučaj, pitam prodavca tj. prodavačicu, da nema slučajno broja, naravno nema, ali mi ljudi lepo skrenu pažnju da mogu da ih kupim preko interneta.
Istog sekunda odem kući, naručim to što mi (joj) treba i molim boga da broja ima, da ne bih morala da pravim gimnastiku sa on line prodajom po belom svetu, odlaskom u Madjarsku, ili slično. Odgovor na mail je vrlo brzo stigao, broja ima, lepo kažu kad dobijemo dokaz o uplati, šaljemo cipele. Nije prošlo par sati od uplate, ponovo stiže obaveštenje u kome kaže da cipele stižu za dva dana i da, paz' sad, javim br. tekućeg kako bi mi vratili pare, jer je i taj model snižen kao i ostali....


Eto, šta da kažem, lepa, brza i iznad svega korektna usluga. Kanda se i mi učimo internet poslovanju...
Mnogo mi je žao što i ja ne mogu da ih nosim, em ne znam da hodam na štiklama (bar ne takvim), em nema smisla da imam cipele kao i ćerka. (To ne znači da neću okrenuti jedan krug, makar krišom učila da se nataknem na njih:))) Šara mi je prosto neodoljiva....

21 comments:

  1. Uh, inače sam zaljubljena u Iron Fist cipele, svaka čast kćerki na izboru, mada me ni ne čudi, kad ima tako fashionable mamu :D

    ReplyDelete
  2. cipelice su cool :)

    a hoćeš nam pokazati i ostatak garderobe za matursko?

    ReplyDelete
  3. predobre su!!! znas da mo0zes za sebi da uradis nesto slicno? ti znas dobro crtati, i nacrtaj neke cipele koje nosis....preslatke bi bile

    ReplyDelete
  4. Predivne su,al sitnica u usporedbi kako je mama divna!!!

    ReplyDelete
  5. Zavidim Indijanki, cipele su neverovatne!

    ReplyDelete
  6. Ma ja sam sigurna da bi i ti tako nesto olako mogla da joj napravis :))

    A inace, neka devojka radi nesto slicno (podseca me na njen rad, ali ne znaci da sam u pravu) i vidjala sam joj radove na fb... ali da me ubijes ne mogu da se setim kako se zove....

    ReplyDelete
  7. Vala, da mi trebaju ovakve cipele, za njih bih otisla i do Meseca, a ne na internet :)

    Lud provod zelim :) !

    ReplyDelete
  8. E to ja zovem život!Kad najmanje očekuješ,poklopi ti se puno odličnih stvari.

    ReplyDelete
  9. Sad kad čitam o tvom oduševljenju, vjerojatnije ti je jasnije i moje konstantno oduševljenje internet trgovinom. Ispada da za svaku sitnicu ja odmah na internet, ali logike ima... recimo morala sam mijenjati naočale s kojima čitam, usput sam i mužu naručila nove, sve stigne uredno za 2 tjedna, a cijena mojih kompletnih naočala koliko su me ovdje tražili za jedno staklo (bez montiranja, kao da ga mogu sama?).
    Sinoć sam naručila 7 knjiga s uzorcima za pletenje, platila Kinezima i sada čekam da u roku 2 mjeseca stignu, nema veze, čekat ću, a uopće reći da sam platila knjige i poštarinu 32 euro?! MIslim, da su na wc papiru tiskali te knjige trebale bi skuplje biti.
    Danas sam si naručila nove igle jer sam ispilala mužu živce s jadikovkama kad sam plela s jednom prastarom šesticom - kako nemam brojeva većih od 5 jer mi kao ne treba, sada sam naručila sve do sedmice - dobra cijena i nema troška poštarine.

    Veseli me da i u lokalnim okvirima stvari idu na bolje i da konačno shvate da nitko nema volje hopsati okolo tražeći nešto što na internetu može riješiti s par clickova.

    Tvojoj kćeri od srca želim nezaboravnu večer u novim štiklama (nakon 2 sata će ih proklinjati, ali to je manje važno za sada).

    ReplyDelete
  10. Šare su zaista neodoljive,a peta je za slomit noge!
    Isplatilo se čekati i povoljno ih kupiti...mama zna najbolje :)))
    Sretno maturantici na visokoj peti!

    ReplyDelete
  11. Ja sam kao i ti i Romantales velika ljubiteljica kupovine iz fotelje. Sigurna sam da ce mnogi zamijetiti cipele tvoje kceri. Zelim joj dobar provod i ugodno nosenje toliko zeljenih cipela.

    ReplyDelete
  12. Cipele su kao da si ih ti oslikala :) . A cerki svaka cast kad ce vec u tim godinama hodati u njima. Ja sa svojih 30+ nikad nisam stala na toliku stiklu. I obavezno joj reci da je vecina nas pred kraj maturske veceri bilo boso, cak i dok smo se vracali svojim kucama :)

    Moram priznati da sam odusevljena kako je lagano i fino prosla ta kupovina. Nadam se i da ce se ostali ugledati na njih.

    ReplyDelete
  13. Veruj mi da svaki dan prolazim pored Urban šopa i smešim se na cipeliške za mlade. Dobro, možda bi se tu pronašlo nešto i za mene, ali su sve velike štikle.
    Cipele su otkačene ali, nadam se da ćemo videti i haljinu koja biti uz njih obučena!
    :)

    ReplyDelete
  14. Kad si mi prvi put ispričala da hoće Iron Fist cipele, ja sam odmah na te pomislila! Meni se jako dopadaju, ali ne znam da li to treba da me raduje ili brine :)))

    Sve pohvale za Urban Shop!

    ReplyDelete
  15. Jedno obavestenje, Iron Fist se vise nece nabavljati. Ovo su poslednje zalihe tako da je ovo pravo vreme za kupovinu. Inace,trenutno je snizenje u SVIM Urban Shop prodavnicama od -20% na celokupan asortiman, odnosno vazi i na prethodno snizene cene.

    Srdacan pozdrav.

    ReplyDelete
  16. nemam rijeci da opisem ove cipele. Naprosto su savrsene. zelim i jaa!

    ReplyDelete
  17. Ajme, savršene... Inspirirale su me sve u 16, kupit ću sve moguće art markere i idem si iscrtati jedne svoje jednobojne prvom prilikom x) A i neka si malo indirektno izreklamirala brand, odoh prošvrljati koji su to drugi modeli sa sniženja ;)

    ReplyDelete
  18. da da :) oni su skroz super i cipelicu su wow :) redovno ih vidjam, cak sam i ja zamalo kupila jedne :D :D :D

    ReplyDelete
  19. Fantasticna sara na cipelama,bas kao da si ih ti oslikala,skrozludo! Lep provod na maturskoj,i ja ga slavim za par dana ,sa mojom generacijom.....uh....gde prodjose tolike god! Ali mi je izbor nesto skroz sa niskom petom,pitam se da'l to ide sa godinama,ili!? :)

    ReplyDelete
  20. Cipele su prekrasne!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...