2.4.12

Žena u godinama

Ruke sve kraće,dupe sve veće. Tako to ide....
Htedoh reći, počela sam da trošim oči, pa sada prvi put u životu imam potrebu da stavim naočare dok čitam i pletem. Biologija radi svoje;)

Pre nekoliko meseci na buvljaku sam naletela na ovaj duks:


Naravno nisam mogla da odolim dezenu i boji pa sam ga kupila. To je jedna od mojih omiljenih marki, da ne kažem brendova. Imala sam sreće pa sam nekoliko puta na buvljaku i u second hand-u naletela na pantalone i majice divnog i veselog cvetnog dezena.Dušu sam im iznosila....
No, ovog puta nije baš bilo tako. Nekako mi duks nije čučnuo na prvu loptu. Bilo mi je žao da ga se rešim (to mi se jako retko dešava), pa sam ga ćušnula i čekala. Znala sam da ću ga za nešto iskoristiti, ali inspiracija mi nije nailazila. Mislila sam da napravim torbu, prsluk, ma ne znam ni ja šta. E, onda mi je sinulo. Prošle nedelje sam se dohvatila makaza, skinula sam ranfle oko rukava i pojasa, otfikarila okovratnik, presekla po sredini i rodila se ova kreacija:

Malo sam ušarenila porube, tek da ne bude dosadno!

Baš mi se dopada:)))

21 comments:

  1. Možda su ti ruke kraće, ali ti sve bolje izgledaš! A ako ti duks nije čučnuo, naočare svakako jesu, sjajno ti stoje!

    ReplyDelete
  2. Odlicno preuradjen duks :) nema sta. Ideja za 5+!

    ReplyDelete
  3. Ovo sjajno izgleda, i odlicno ti stoji:)

    U second hand-u stvarno mogu da se pronacu odlicne stvari. Najvise volim kada natrcim na kvalitetnu haljinu pa je onda prepravim ili za mene ili za cerkicu.

    A, za naocare...sta da ti kazem...nosim ih vec 22 godine. Ne mozes bez njih, a ne mozes ni sa njima.:) Ja ih kombinujem sa socivima, ali ako ti treba samo za citanje i rucni rad...navicices se vec:)

    ReplyDelete
  4. A jesu ti cool naočale! Baš mi se sviđaju.

    Moje oči su odavno potrošene, nosim kontaktne leće više od 20 godina, ali imam naočale koje nosim po kući ponekad. U javnost ne izlazim sa njima.

    Ali sa ovim tvojima bogami bih :)

    Pozdrav :)

    ReplyDelete
  5. Smion neki dezen za ovu ozbačnu žensku u godinama! :D hehehe, ma šalim se! Izvrsno si se snašla! Meni je dezen đinius!!!

    ReplyDelete
  6. "Malo sam ušarenila porube, tek da ne bude dosadno!" joj kad ja vidim ovaj duks ne mogu se zamisliti u njega...presareno za mene...a tebi odgovara savrseno! bravo!

    ReplyDelete
  7. Ostajem bez reci! Ideja ti je vrhunska!

    ReplyDelete
  8. Draga, izgledas IZVANREDNO! Verna svojim kreacijama, bojama, veselom duhu! A ne vidi se da su ti ruke krace :)))
    Babceha

    ReplyDelete
  9. Krasna preobrazba! Totalno ti paše.

    ReplyDelete
  10. Sad mi na prvoj slici licis na jednog poznatog arhitektu ... :) Sto je dobro :)

    ReplyDelete
  11. Draga, osvezila si mi dan! Prva slika je fenomenalna. Prva asocijacija na nju je bila :"ti se kandidujes za nesto". A pri pogledu na naocare, podsetila si me na meni dragog lika: cuvenog Hari Potera. Pa naziv posta i jos bolja i ludja prva recenica istog!
    Prepravka je ispala odlicno! Verujem da ces nositi ovu jaknicu do hladnih zimskih dana.
    Ovi dani mi nisu bas najsjajniji i zato hvala na ovom postu. Dosao je kao melem za dusu, pun pozitivne energije i izmamio mi ogroman osmeh na licu!

    ReplyDelete
  12. ha ha ha i kod mene je isto, kratke ruke , zadnjica široka ,a ja se trudim da duša ostane kao nekad zadovoljna malim stvarima ... divan duksić i odlična ideja mogla bi i ja da konačno rasklopim mašinu ... pozdravljam te draga

    ReplyDelete
  13. Dugo me nije bilo na tvom blogu, ali evo vratih se. :-) Meni se jako svidja to sto se ti ne bojis boja. Tvoje kombinacije su uvijek smjele i uocljive. Svaka cast na kreativnosti. Pozdrav is Atlante. Ivana (Vanchy)

    ReplyDelete
  14. Super ti stoje djozle, a duks si sredila po svojoj meri. :)

    ReplyDelete
  15. Meni se dopada dezen i ideja da se nešto prepravi i napravi po svojoj meri ...

    ReplyDelete
  16. nije mi jasno kako sam preskocila bas ovaj post-predhodni sam procitala, i sledeci(onaj sa cipelicama), a ovaj (najbitniji!) preskocih :O nego-sta ti je kreativna i vredna zena! moram da priznam da mi je nekako taj dezen bilo "steta" da bude na onom obicnom duksu-ovako je vise dosao do izrazaja i jos lepse izgleda! svaka cast!

    ReplyDelete
  17. Preslatko si ovo prepravila, a posebno mi se svidja izraz-dusu sam im iznosila

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...