4.4.13

Šareno je moja omiljena boja

Nije mi uspelo da prizovem proleće, ali ne predajem se. Veliki šareni džemper lepo napreduje, uhvatila sam ritam i radim, ma sve se puši:)) To, naravno, ne znači da ću samo njega raditi, ali dok mi se ne ukaže i prikaže novi projekat stvari stoje tako.


U međuvremenu sam omalala jednu policu:


Nadam se da će drugarica biti zadovoljna, a ako i ne bude, polica će garantovano biti vraćena na staro mesto! U kantu neće sigurno;)))


Kasno sam se setila da je fotografišem pre bilo kakve intervencije, ali možete je lako zamisliti. Ovakve police su bile jako moderne pre jedno tridesetak godina. Puno drvo, tamno braon, ma svaka druga kuća ih je imala (ili se bar meni tako čini). I mi smo je imali u stanu, u trpezariji i na njoj su stajali oni lepi ukrasni tanjiri i neke glinene posude. Znam bar još jedno pet stanova u kojima sam viđala ovu policu...


Red je bio i da se ona malo podmladi....
A i sunce konačno da nas ogreje!

10 comments:

  1. Fenomenalno, i jedno i drugo!

    ReplyDelete
  2. Ponosna nova vlasnica je oduševljena policom, ne mogu da dočekam da je okačimo na zid! A u međuvremenu samo idem po stanu i gledam šta bi se još dalo ušareniti :)))

    ReplyDelete
  3. Ma nema šanse da se ne dopadne bilo kome :)
    Prelepo si je odradila!

    ReplyDelete
  4. policu si predino sredila i iz aviona se vidi da je tvojih ruku djelo, baš tvoj stil, šareno, veselo...oduševljena sam!

    ReplyDelete
  5. šarena je zaista najlepša boja , polica je odlična, volim revitalizovane stvari jer zrače energijom koja je uložena u njihovo sređivanje

    ReplyDelete
  6. Preslatko.Ja obozavam taj "gipsy" stil.Nista me ne moze razveseliti kao pogled na tako nesto slatko.Poz.:))

    ReplyDelete
  7. Obozavam sarenilo u kuci. Volim tvoj stil koji se autenticno prenela i u dzemper i u policu. A posebno mi je drago sto poznajem "heklicu" i sto je bas ona novi vlasnik ovog divnog dela. Cime si farbala policu?

    ReplyDelete
  8. @hvala devojke!
    @sashkonela - farbala sam akrilnim bojama i prelakirala lakom za čamce!

    ReplyDelete
  9. Sve ti je baš, baš preslatko, boje su divne, radosne, pune energije i topline, sjajan izbor.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...