30.11.14

Multi prsluk

Sigurna sam da već i vrapci znaju da volim stvari koje mogu da se nose na nekoliko načina, makar na dva;)) Ovaj prsluk je jedan od takvih. Uradila sam ga dosta brzo jer je vrlo  jednostavan za rad, ali da baš sve ne bi bilo idealno, tu je bilo spajanje...


Ako nešto ne volim, to je spajanje pletenih delova. A možda sam se i odvikla jer već dugo pletem stvari koje se rade onako odjednom:)))
Ovo je drugi način, prsluk je malo duži, taman da prekrije ono što treba:


Svi detalji su ovde.
Fotke su malo lošije jer nikako nisam mogla da se usaglasim sa Indijankom o vremenu fotografisanja. Ili ne može ona ili ja. Raskorak, pa to ti je...

Sa ovim prslukom ispunila sam plan koji sam zacrtala. Rekla bih čak u rekordnom roku, za mesec i po. Već sam počela i da radim na drugom, sve mi dođe da kažem "petogodišnjem" planu, ali ovog puta će biti "troprojektni" plan. Došla sam do zaključka da je čovek mnogo produktivniji kad sve lepo osmisli, kupi neophodan materijal, sve lepo ispiše na papiru i krene. K'o da ide samo od sebe...

13 comments:

  1. Prelep je Tanja,i ja obožavam stvari koje mogu da se nose na 100 načina, a ovaj prsluk je zaista jedan od tih, i boja je zahvalna za kombinovanje sa različitom vrstom garderobe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Jaco, čini mi se da je prsluk jedna od najkorisnijih stvari u garderobi;)))

      Delete
  2. Oba načina nošenja su dobra. Po mom ukusu je... ja ako je ne prekrijem prslukom, prekrijem je košuljom. Volela bih ovakav jedan u teget ili crvenoj boji da izvedem.. možda jednom isplaniram i uradim;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ako bude vremena možda i napravim u nekoliko boja. Čini mi se da je baš zahvalan za nošenje!

      Delete
  3. Prvi nacin nosenja mi se narocito svidja :) Siva,obotavam je !

    ReplyDelete
    Replies
    1. I meni nešto u poslednje vreme siva prija! Ranije je nikad nisam nosila...

      Delete
  4. Pridruzujem se.. Predivno a pre svega praktično. Rizikovala bih sa ovakvim projektom ali me brine to spajanje.. Jedino ako "prevarim"mamu :-)

    ReplyDelete
  5. Nije spajanje teško, samo je užasno dosadno;)))

    ReplyDelete
  6. čestitam na ispunjenom planu. i ja isto mislim da si produktivniji kada imaš plan i pogotovo sav potreban materijal na dohvat ruke, tako da te ništa ne ometa u radu.

    prsluk mise sviđa :)

    ReplyDelete
  7. Dugo mi je trebalo to da shvatim! Milsim, znala sam to da treba sve da staviš na papir, ali da to zaista ima tolikog efekta, nisam očekivala!
    Prsluk mi je uvek bio deo obavezne babačke garderobe, ali ga mnogo volim i jako je praktičan. Zato uvek pronalazim neke neobičnije modele (i šivene) pa da se lepo osećam:)))

    ReplyDelete
  8. Savršeno ti pleteš. ja sam se uverila i lično.
    Što se planova tiče, nekada sam ih sa lakoćom ispunjavala, a sada sa istom takvom lakoćom iscuri vreme i planovi propadaju ili se odlažu. Svejedno mi je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti Neno!
      Nekad mi se zaista čini da vreme curi, a ja samo gledam... i budem toga svesna al' što ti kažeš svejedno mi je;)))

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...