2.7.08

More, more ...

Vratili smo se sa mora. Baterije sam napunila, pročitala brdo knjiga i vrlo malo štrikala. Sada u glavi imam bezbroj planova koje sam počela da beležim i krećem polako, onako lalinski jedan po jedan da sprovodim u delo.


Ovo dole je tek početak, pletem pamučni džemper za moje veliko dete. Znam da sam malo pogrešila godišnje doba, ali jesen će brzo.


Toliko za sada, Tanja

8 comments:

  1. Ovaj je period u kojem ja zavidim svima koji su ili su vec bili na more. Ja idem tek za 20 dana i nemogu docekati.Nije da mi je naporno, nego mi je prevruce i zelela bi se umociti u more.

    ReplyDelete
  2. Uh, more, hocu li ga osjetiti ove godine ..... A neka si pocela, jesen ce brzo kao sto rece.... a i ako je tebi zanimljivo, cemu briga ;)

    ReplyDelete
  3. Ja sam prošlo ljeto na moru štrikala zimsku vestu...i mogu ti reči da je to bilo jaaaako pametno.Kad je zahladilo vestu sam obukla,nije bila tek neki početak na iglama...
    Inače,jako mi se dopada ova koju sad radiš,vesela je!

    ReplyDelete
  4. Vrlo lijepo izgleda ovo započeto pletivo, baš voliš plesti s više boja?

    ReplyDelete
  5. Sigurno si dobila dobru boju, napunila baterije i dobro se odmorila. Ja ću na more tek za mjesec dana i to čini mi se užasno dugo.
    Sviđa mi se novo pletivo s više boja, jedva čekam vidjeti gotov rad.

    ReplyDelete
  6. More, Sunce i leto ... mmmmm !

    ReplyDelete
  7. Meni se jako svidja i tvoj "radni kutak",bas djeluje inspirativno... hladni sokic, udobna lezaljka i igle u rukama:) A pletivo ne sumnjam da ce biti veselo i prelijepo!

    ReplyDelete
  8. hvala na komentaru!
    drago mi je da su ti se one moje stvarchice dopale!

    ono shto ti radish je nesvakidashnje, i jako mi se dopadaju jarke boje koje koristish!
    kao i ostale, jedva chekam da vidim gotov komad!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...