30.4.10

Pačvork prekrivač - 2. deo




Gotov je, gotov je! Skoro, pa da pevam. Nekako mi se posao odužio ili jednostavno nemam volje da započeto i završim. Imam nekoliko započetih "kreacija" koje nikako da privedem kraju. Jedna od njih je bio i ovaj prekrivač koji sam samo premeštala sa gomile na gomilu dok mi se nije popelo na glavu, pa sam sela i završila.



Spajanje kvadratića i nije bio tako strašan i dugotrajan proces kao što sam mislila da će biti, ali mi je zato finalna obrada krv popila:(! Šila sam i parala i šila i parala nekoliko puta. I na kraju ipak nije uradjen kako bih volela, ali nisam više mogla. Završila sam ga, pa sad ko će da gleda male faltice neka gleda, ali izgleda da bolje ne mogu! Em je prekrivač velik, em je debeo, em nemam mašinu koja bi to ispratila kako treba. (Ovo sebe tešim!)

A, možda ipak i nije tako strašno!

17 comments:

  1. Mislim da si hiperkritična prema svom šivanju, a sasvim bez potrebe. Nitko neće zagledati u sitne nesavršenosti u šavu, a lako je onima koje imaju endlerice, pa svaki komad imaju odmah i obrubljen, ne samo izrezan. Iskreno, uopće nisam vjerovala da ćeš uspjeti ušiti one komade koje čak nisi niti rezala već odvajala drapanjem. Zato, pokrivač je savršen!

    ReplyDelete
  2. jao... razumem te... i ja imam neke stvari koje sam samo pocela, a nikako da zavrsim... i samo ih sklanjam (uglavnom je ovo slucaj kada je rec o poslovima sivenja)...
    tako da, svaka ti cast, sto si ovo privela do kraja... ODLICAN je... ;)

    ReplyDelete
  3. Svaka cast! ?U pravo je romantales, niko nece toliko zagledati.Ja sam odusevlejna kako si izradila ovo! A boje izgledaju super!

    ReplyDelete
  4. Ovo je posao! svaka čast! prekrasan je! a ove male nesavršenosti, pa u tome je čar, zar ne?

    ReplyDelete
  5. ne budi takva,a super je ispao! svaka ti cast!

    ReplyDelete
  6. Dobro ti imaš strpljenja za tako nešto. Zamišljam sebe kako divljam, a najviše na svetu mrrrrrrzim da param. Ušas. Isto tako ne volin ni da fircam, već sve špenadlama prihvatim i odmah pod mašinu. Izbodem se živa.

    Divan je prekrivač, svaka ti čast. Da li ima neku postavu sa druge strane?

    ReplyDelete
  7. Onaj prethodni anonymus sam ja, jer sam nešto zeznula i otišao je tako komentar! :)

    ReplyDelete
  8. Ma daj,kakve faltice! To vidiš samo ti (i aparat u makro modu)! Odličan je!

    ReplyDelete
  9. Uh, kako bih se sad izvalila na taj prekrivac.... onda i nije prekrivac, jel, nego prostirka? :)
    Bogami, mene bi te faltice izludjivale. Ali razumem da si parala i ponovo sila, i da nisi mogla bolje, i onda je to ok. Na kraju krajeva, nece na izlozbu, nego tako na travu ?

    ReplyDelete
  10. O da - kad netko ugleda tvoj prekrivac prvo sto ce učniti bit ce trazenje gresaka!
    Haloooo!
    Smanji emocije i uzivaj u njegovoj ljepoti!

    ReplyDelete
  11. Potupno te razumijem, i ja kad nešto završim samo vidim svoje greške. Ali moram ti reći da sa sam ostala paf! kad sam vidjela sliku. Savršen je! Tko bi rekao da će od onoliko kvadratića nešto tako predivno ispasti!

    ReplyDelete
  12. Jao Tanja pa ovo je sjajno,gde nadjes svu tu volju i vreme da radis toliko raznih poslova!?Svaka cast!

    ReplyDelete
  13. Jako lijepo radiš, svaka čast!
    Lijep pozdrav i samo nastavi tako:)

    ReplyDelete
  14. Ma koje pjegice i nepravilnosti, ja vidim samo ukusno složene boje, djeluje mi kao dugin prekrivač. Pozdrav. Loredana

    ReplyDelete
  15. Uzjvaj samo u lezecem:)to sad vidis nepravilnosti a posle koga briga.Ali dobro nikad nije lose biti samokritican,samo tak se dolazi do ljepih radova.

    ReplyDelete
  16. Fantastican prekrivac, kao i ostali radovi, uvijek sam se divila osobama koje siju, ja jednostavno nikad nisam imala zivaca za to. Bravo!!!
    Kad sam procitala naziv tvog bloga, bila sam odusevljena, jer to je pila moja majka (baka), originalno:))

    ReplyDelete
  17. Sjajno iygleda!

    http://lidafilipovic.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...