12.5.10

Kao ptica u kavezu




Juče sam videla ovaj tut i odmah sam morala da ga napravim, jer se 0vako i osećam, kao ptica u kavezu. Neću pisati o finim, suptilnim osećanjima žene u najboljim godinama. Razlog je mnogo običniji, tj. čista proza. Majstori su mi zaposeli životni prostor, dvorište, ma sve.



Ovako mi dvorište sad izgleda i čovek kad gleda mislio bi da su radovi bog zna kakvi, a u stvari u pitanju je nekoliko jednostavnih zahvata. Stručno bi se reklo: tekuće održavanje! Bušenje bunara, samozalivajući sistem, malo behatona, nadstrešnica i po koja sitnica. Žao mi je što ne mogu da vam dočaram zvuke bušilica, mešalice, vibarcije. E, zbog toga se osećam kao ptica u kavezu. Blago šizenje:)! Ne mogu da se izolujem (zvučno), ništa ne pomaže. Samo se nadam da kiša neće padati i da će to sve biti gotovo za kratko vreme!

9 comments:

  1. Držimo fige da radovi brzo završe... pa da opet zavlada mir, cvrkut ptica... idealni uvjeti za stvaranje... Pusa i pozdrav

    ReplyDelete
  2. a čepići za uši? bi li to pomoglo? ako ništa drugo makar je kavezić fora!

    ReplyDelete
  3. Dobro si se napravila u kavezu! :)
    A za kišu, pa mislim da imaš sreće, za sada! Za nedelju pogoršanje, opasnije! Držimo šipke da dotle bude sve gotovo! :)

    ReplyDelete
  4. Brzo ce biti gotovo, a onda ces da uzivas!

    ReplyDelete
  5. Jao, majstori! Kosa mi se digla na glavi od same pomisli! Želim ti da se radovi završe uspešno i pre roka! Jako mi je simpatična ova ptičica :)

    ReplyDelete
  6. Gle, ja ti želim da radovi budu što prije gotovi, ali ... čisto sumnjam! Nema teorije, kad jednom pustiš majstore u kuću ili dvorište, to samo nebo zna kad će biti radovi gotovi.

    ReplyDelete
  7. uh pticice nadam se da ce radovi uskoro da budu gotovi pa da poletis ;)

    ReplyDelete
  8. Je, Roman tales ima pravo, majstori su prava tlaka, znaju imat nacrt ili dogovor, kad krenu, možda vam je bolje ovako ili onako, ma ...enti sto, uradi onako ti piše, i kako hoću....javi kad stigne poštar. Loredana.

    ReplyDelete
  9. ja malo kasnim sa komentarom,ali znam iz ličnog iskustva kako apsolutno ništa ne funkcioniše kads su majstori tu,..nažalost,nesto se sada i vreme pokvarilo,..pa se iskreno nadam da su u medjuvremenu majstori posao priveli kraju,...kavez sjajna asocijacija,..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...