17.5.10

Vikend

Kiša, kiša, kiša, gradjevinski radovi su se otegli (ovog puta viša sila, opravdano:))! Za to vreme sašila sam dve narukvice-novčanike. Praktično za klince, ekskurzije,bicikl. I kao modni detalj, naravno! Ove dve narukvice su poklonjene kumicama. Nadam se da će biti zadovoljne.

Indijanku i mene kiša nije sprečila da idemo na "Noć muzeja". Ostatak familije nije bio zainteresovan za kulturno uzdizanje, ali zato smo se nas dve provele odlično! U jednom momentu gledajući ženske aktove Save Šumanovića, Iva je pitala: "A zašto je ovaj slikao samo guzice? To baš i nije lepo!" Dečija percepcija!

Iva u dečijoj radionici

Ova slika Paje Jovanovića joj se mnogo dopala.

Ozbiljnije je, što jest' jest:)!
I što bi Englezi rekli last but not least, jutros mi je poštar doneo pošiljku, a unutra:
poklon od Loredane! Hvala, puno! Već imam u glavi buduće projekte. Dekupaž nisam dugo radila, taman mi je ovo dobro došlo.

14 comments:

  1. Ove narukvice-novčanici su mi fantastične! Hoću da me naučiš!

    ReplyDelete
  2. curke,baš ste se lijepo provele, a kerkin komentar je zakon!
    jako mi se sviđaju ovi novčanici narukvice!

    ReplyDelete
  3. mnogo su mi zanimljive ove tvoje visenamenske ogrlice... imam neke ideje na papiru i u glavi, vec duze vreme, ali nikako da se bacim u realziciju istih... :)

    ReplyDelete
  4. Znaš da dijete ima pravo! Ponekad se zacementiraju na nekoj temi i ni makac ... obično na guzama kao što je tvoja kćer točno primijetila ;-)

    Narukvice-novčanici mi se čine vrlo praktična stvarčica.

    ReplyDelete
  5. Narukvice su sjajne, a devojcica ti je bombonica-princezica:)))

    ReplyDelete
  6. Ko mi je kriv, kad me nema na netu, pa propustim cak 4 posta !!
    Narukvice mi se narocito dopadaju, odlicna su ideja za biciklo, a i sjajno ce da izgledaju. Mozda sasiti i jedne za drugu ruku, onako kao znojnice, sta mislis ?
    A majstori .... ne mozes da ih ostavis da rade, a ti da odes da prosetas van sve buke ? Ne vole ni oni da rade dok je stalno nadzor tu :)

    ReplyDelete
  7. Narukvica-novčanik, pun pogodak. Ja dnevno pređem po desetak kilometara biciklom,uglavnom vučem mali ranac na leđima, a vidi kako je ovo praktično. Možda ti ukradem ideju, samo mi treba dodatak za duvan i mobilni

    ReplyDelete
  8. Odlična ideja! Predivne su narukvice! :)

    ReplyDelete
  9. Narukvice su odlicna ideja. Bas sam ja imala problem kad vozim biciklu.Evo ovo je bas super!!

    ReplyDelete
  10. ove narukvice / novčanici su mega giga suoer ideja za moju djecu!!!!!! HVALA!

    ReplyDelete
  11. Bas me je slatko nasmejala tvoja Iva sa njenim komentarem na aktove!:)
    Uglavnom,potvrdjujem ono sto su i druge rekle,narukvice su super,odlicna ideja!

    ReplyDelete
  12. To sa narukvicama je super ideja. Dođe mi da odmah idem izvlačiti biciklu iz podruma.

    ReplyDelete
  13. Jako sam sretna što ti se pošiljka dopala, a i dijete dobro percepira, ima umjetnika koji ako ne nacrtaju, izliju iz bronce ili isklešu iz kamena guze iz svih mogućih poza, a o ostalim dijelovima tijela koje u pravilu gaće skrivaju, da i ne govorim, ispada da nisu umjetnici, radovi su sve ideje koje sam fino pokrala, naročito zepe, mama je zimus taman rasplela jedan Milenkov pulover u koji odjednom više nije stao, i eto materijala. Cmok iz Pule, danas je za promjenu ipak drugi dan sunce, dokle, pitam se pitam....Loredana

    ReplyDelete
  14. Narukvice-novcanici su tako mastoviti, prakticni, a izgledaju super....steta sto ne znam siti, al naucit cu kad porastem...:)))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...