3.8.08

Svega po malo


Uprkos vrućinama, putovanjima i svemu ostalom, uspela sam da završim nekoliko stvari. Prva je naravno ovaj džemper. Jesen dočekujem spremna, tj. moje dete će dočekati spremno jesen sa makar jednim džemperom koji je mama uradila. (Naravno, moram i za drugo dvoje dece da uradim nešto slično.)

Pošto je sada sezona godišnjih odmora i malo putujemo po raznim inostranstvima, što onim pravim, što "domaćim inostranstvima", uvek kuburimo sa sitnim novcima evrima, markama, kunama, forintama, rešila sam da napravim male novčanike. To će me poštedeti večite potrage i pitanja gde sam ostavila sitniš, a znam da sam ga negde ćušnula i to na mesto koje ću "sigurno" zapamtiti.


Pre nekoliko dana sam isplela i ovu torbu, i to od ostataka konca koji mi je preostao od ovih džempera. (Imam ga još, ali o tome u narednim postovima...) Za postavu sam iskoristila košulju koju sam kupila na buvljaku i baš sam zadovoljna kako se sve lepo uklopilo. Mladalački i lepršavo.... Tanja

7 comments:

  1. Pulover je predivan! Oduševljena sam bojama, novčaničići su jako maštoviti a torba skroz cool!

    ReplyDelete
  2. Torba je opasno dobra, prosto inspiriše!

    ReplyDelete
  3. Dobrodosla nazad , neumorna zeno!
    Radovi su sareni i inspirativni kao i obicno! Ipak su veoma neobicni!!

    ReplyDelete
  4. Torba je savrsena!!!!!!!! Pulover je odlicno uradjen, prelep je, novcanici su odlicna ideja, ali torba, pa nemam reci:))

    ReplyDelete
  5. Opet ti se divim na strpljenju jer pleteš s više boja. Ja bih se sva zapetljala. Novčanici su odlična ideja!

    ReplyDelete
  6. Novčanici so super! Baš si se potrudila, da fino iskombinuješ pravilne boje, svaka čast. :) A i torba je baš prava za ljeto u tim veselim bojama.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...