25.10.09

Još samo rukavi


Pre jedno desetak dana sam naletela na Ravelry na ovaj džemper i baš sam se oduševila. Naravno odmah sam počela da ga pletem, vunica je iz zaliha, a kombinacija boja teget plava i zelena. Pre jedno desetak godina ovo mi je bila omiljena kombinacija koju ću sada posle duže pauze opet početi da nosim. Mustru možete pronaći ovde. Vrlo je lako, jedino vam trebaju duže okrugle igle. Nadam se da ću rukave uspeti da uradim u toku nedelje. U svakom slučaju, kad džemper bude gotov, uslikaću se!

13 comments:

  1. Super je, i ja sam bacila oko na njega, ali će na red stići verovatno za nekih 10 godina. Mada, to i ne mora biti problem s ovim modelom jer deluje bezvremeno.

    Ima baš efektnih radova na Ravelry-ju, a plavo-zeleno je, kao što valjda već i vrapci znaju, moja omiljena kombinacija boja :)

    ReplyDelete
  2. hej savršeno,to je slična da ne kazem ista fora kao zelena bluza koju sam ja heklala,samo što cenim da je ovo teze raditi...sigurna sam da će izgledati prelepo sa rukavima.

    ReplyDelete
  3. Odličan je, baš ti hvala za ideju, još samo da nabaim duže igle. Svidja mi se kombinacija boja.

    ReplyDelete
  4. Bas su ti super boje ostale u zalihama i odlicno sparene!
    Hvala za link,ja se sve nadam da cu se i pletecih igala latiti cim prije.

    Pozdrav!

    ReplyDelete
  5. super je! i moram ti reci da je tvoj kombinacija boja jos bolja od original!
    i jedno pitanje:vidim da si pricvrstila igle sa necim, jeli dobor vidim ili je to pluta? ako je , bas zgodna ideja, bas sam se ja mislila sta da koristim za ovu namjenu.

    ReplyDelete
  6. CiaoTtanja,zbog ti znas vec kojih razloga nije me dugo bilo pa sam propustila par tvojih postova!
    Pokrivac je super ispao,svaka ti cast i obavezno da uslikas kad ovo bude gotovo!

    ReplyDelete
  7. Vidiš,vidiš,jako zanimljivo...
    Boje si super uskladila,sad čekam gotov rad.Iako imam hiljadu ideja u glavi možda se upustim i u ovaj projekt...samo bi mi dan trebao trajati barem 60 sati...

    ReplyDelete
  8. Dzemper je fantastičan. Jedva čekam da vidim kraj! I boje su pedivne! Moja omiljena je braon i sve ostale varijante jeseni! Kako ti dobro iskoristis slobodno vreme! Korisno. I ja, kada se posvetim šivenju, ne odustajem dok ne završim, ali, pošto radim, malo imam vremena za sve što bih zelela! :)

    ReplyDelete
  9. Super izgleda... Hm, moglo bi se nesto ovako i sasiti... ;)

    ReplyDelete
  10. Moja mama voli taj model - vidjela da je prije nekoliko godina kod mene na kompu i još čeka da joj ga ispletem! Tko čeka dočeka - ali se i načeka!

    ReplyDelete
  11. jako je interesantno ali moram da priznam da mi nije bilo jasno kako će na kraju izgledati ali kad sam pogledala sliku koja je gotov rad jako mi se je svidela pogotovo što je 2u1. da je tako nazovem. jedva čekam da je vidim gotovu.

    ReplyDelete
  12. i ja planiram da ga ispletem jednog dana a tebi odlicno ide!

    ReplyDelete
  13. Ovo je prelepo. Odmah sam počela da ga radim, ali heklani i jednobojan, zeleni. Jedva čekam da vidim gotov. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...