11.3.10

Klimt na Zdenki


ili malo rice kičerice u svakodnevnom životu. Pre nekoliko dana u hobi radnji sam naletela na salvetu "Poljupca". Kutija od "Zdenke" se taman ispraznila i već je bila u kanti za smeće, kada se u meni probudila želja za reciklažom. Za petnaestak minuta sve je bilo gotovo, ja zadovoljna, samo još ne znam za čega ću kutiju iskoristiti. Ali, ne lezi vraže, meni je sinula ideja. Počinjem da skupljam kutije od "Zdenke" koje ću "oplemenjivati" na različite načine. Dakle, ako imate kutiju i želite da mi je poklonite (praznu naravno), biću zahvalna:)!

12 comments:

  1. o, da! zdenkine kutijice su odlične! još da su mrvicu dublje bile bi još bolje... odlične su za nakit, gumbiće i ine sitnice... :)))

    ReplyDelete
  2. Tanja ovo je super,pogotovo jel je Klimt moj omiljeni apsolutno(svaki put kad idem kod tetke u bec idem da vidim njegove radove,uzivo su nesto fenomenalno!Zaista mi se dopada tvoja kutijica!

    ReplyDelete
  3. Izeš ga, ne kupujem Zdenku, baš mi žao al bih ti rado poklonila! :(

    ReplyDelete
  4. Ne kupujem zdenku , ali moram da ostavim komentar...Ideja ti je originalna i nadam se da ćeš istrajati u svom poduhvatu!

    ReplyDelete
  5. lepo je i ja sam pocela da skupljam razne stvari koje, bih kasnije mogla za nesto upotrebiti i nakupilo se toga...dala si mi super ideju...Hvalaaa

    ReplyDelete
  6. Fantasicna je ova slika! Bravo za ideja za Zdenke!

    ReplyDelete
  7. Ma ako hoces moze i pune,stim kad ih ispraznis i lepo oblepis Klim salvetama vratis:))))

    ReplyDelete
  8. Dobro, može, ali onda nema da se oni iz zdenke žele da će zatvoriti firmu, jer neide prodaja zdenka sira.

    ReplyDelete
  9. Koja transformacija! Nikada ne bih rekla da je kutija od Zdenke.

    ReplyDelete
  10. Vala ni ja ne bih rekla da je to ta kutija :) Ne razumem se u rad sa salvetama, jel ovo neki premaz preko ?

    Prepostavljam da ovako nesto ne mozes da uradis sa plasticnim kutijama od krema za telo, recimo ? Meni su one fantasticne dimenzije, svasta drzim u njima :)

    ReplyDelete
  11. E, kad sam pročitala naslov prvo što mi je palo bilo je "pa što ne pusti čovjeka da na miru bude sa Zdenkom", ali kad sam pročitala bilo je "Aaaaaa, taj Klimt!! OOOOO, ta Zdenka"!

    ReplyDelete
  12. @devojke hvala na rečima podrške!
    magrit - možeš da lepiš salvete na čemu hoćeš, pa i na plastičnim kutijama. na kraju samo sve prelakiraš bezbojnim lakom (onim za čamce jer se najbrže suši) i to je sve!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...