25.11.10

Lutka


Konačno ću i ja da imam lutku po svojoj meri, kad bolje razmislim, jedinu lutku koju sam u životu želela da imam. I kada sam bila dete nisam se igrala sa lutkama, nekako sam više bila "muškarača":)! Mislim igrala sam fudbal, doduše uvek sam bila na golu, (kolena su mi uvek bila modra i izgrebana, a mama mi stalno govorila: "Kako ćeš ti dete nositi haljine i suknje!?"), malo sam tabala devojčice kad nisu htele da se igraju sa mnom, obožavala sam da se kartam... I od takvog deteta ja postala žena koja non stop drži igle u rukama, šije, prava domaćica, da još pravim slatko bila bih prosto idealna ... Jedino što mi je ostalo iz tog doba je dečačka frizura:)!
Elem, da se vratim na priču. Pošto ne verujem metru, već nekom svom osećaju (koji je btw. uvek pogrešan) lutka mi je neophodna da bih mogla svoje kreacije još u nastajanju da vidim na sebi. Ono kad ih samo prislonim i pogledam se na ogledalo, ništa ne znači. Ovako ću dobiti pravu 3D projekciju.


Danas poslepodne moj dragi muž je bez po reči pristao da me obmotava. Bogami kad me stisnuo sa onim selotejpom dobih ja lepu figuru i namah mi je postalo jasno zašto su žene ranije nosile steznike. Da je lepše, lepše je, pa još i ledja moraš da držiš pravo, nema šale! Prvi deo posla smo završili, ja sam mislila da ću je napunti starim novinama, ali ne ide. Sutra idem da kupim sitan sundjer ili koflin, ako neko zna nešto drugo, molim za savet! Drška od metle je spremna, za postolje ću se snaći i kad sve bude gotovo prikazaću je u punom sjaju.
Uputsvo je ovde.

15 comments:

  1. Svaka čast Bensedin.Nasmijala sam se do suza.Jedva čekam da vidim kako će sve završiti.Ha,ha,ha!

    ReplyDelete
  2. Fantastična si bensedin!Koja super ideja!
    Jedva čekam vidjeti nastavak.
    Pusa i lijep ti vikend želim.

    ReplyDelete
  3. Mislim da ćeš se super družiti sa dvojnicom :)))

    ReplyDelete
  4. Odlično i post mi je bio izuzetno zanimljiv! Pozdrav! :))

    ReplyDelete
  5. Ovo je pravi poduhvat! Sretno!

    ReplyDelete
  6. Dobra fora. Mada kad sam te videla mislila sam da ces da izlijes gips po sebi :), pa mi bi cudno ono punjenje. Mada je verovatno ovako , bez gipsa lakse.

    ReplyDelete
  7. Ha, ha, ha, baš sam se nasmijala uz tvoj post. Prava si! :)) Puno uspjeha sa tom lutkom.
    Pozdrav.

    ReplyDelete
  8. Odlična ideja, jedva čekam da vidim kako će izgledati na kraju! Mislim da bi ti koflin bio bolji od sundjera, jer je fleksibilniji. Čini mi se da ćeš s njim lakše moći da napuniš lutku. Ima ga u Kudelji u Jevrejskoj i to po neke sitne pare.

    ReplyDelete
  9. Zanimivo. Jedva čekam da vidim konačni rezultat.

    ReplyDelete
  10. :) :) :)
    Videla sam ovo uputstvo pre nekoliko meseci, ali se nisam usudila da ga pratim! Tebi svaka cast, dabogda te sluzilo jako dobro :)!

    ReplyDelete
  11. ovo bi svima nama trebalo, uvek je problem kad sebi nešto pravimo pa stalno moramo probati. svaka čast na ideji i hrabrosti :-)

    ReplyDelete
  12. da znaš da ti zavidim :).....još kad je lenka stavila tut na svoj blog sam si obećala da ću imati svoju lutku ali me nitko neće "bez po reći" omotati:(......sve neka brundala oko mene:((((....
    drago mi je da si ti uspjela a nadam se da ću i ja uskoro imati svoj model:)))...
    M...

    ReplyDelete
  13. Super mi je ova ideja. . . :-)
    A jel bi moglo to da se napuni pur pjenom. . .nesto mislim imalo bi skroz stabilan oblik, a lagano je ...
    Puno pozdrava,
    Jana

    ReplyDelete
  14. Ha, ha, dobro izgledas omotana:))
    Ovo je zaista poduhvat, ja cu prvo cekati, da vidim kako ce to tebi ispasti:)
    Pusa

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...