17.1.11

Uobičajeni ritam

Posle tri nedelje pauze ponovo se vraćam u redovno stanje. Osim što smo se lepo odmorili i malko putovali, upoznala sam i blogerku iz Večnog grada. Kratko, ali slatko druženje, pamtićemo je po lepom:)))!
Pred Novu godinu ispratila sam moju staru mašinu Super Slavicu u penziju i ponovila sam se novom Berninom. Već duže vreme muž me ubedjuje da kupim novu mašinu, a ja sam sam ni sama ne znam zašto odbijala. U stvari, mislila sam da su užasno skupe i nekako mi ta plastika nije ulivala poverenje. No, kad me u najpotrebnijem trenutku Super Slavica izdala, rešila sam dvesta smesta da se ponovim. Bog blagoslovio internet, sela sam i potražila šta odgovara mojim potrebama. Zahvaljujući Lenki odlučila sam se za gore navedenu mašinu. Prezadovoljna sam i za sad još nisam uspela da joj otkrijem mane. Nadam se da će tako i ostati.
Što se pletenja tiče, ćebe polako privodim kraju. Ne mogu puno da uradim, ali ga pletem svaki dan. Za jedno mesec dana biće kraj. Naravno, još nekoliko stvari radim istovremeno, ali ovo mi je prioritet.
Toliko za sada, hvatam ritam...

13 comments:

  1. Prelijepa mašina i cijena je prihvatljiva! Želim ti puno prekrasnih radova na njoj.
    Pusa i veliki pozdrav.

    ReplyDelete
  2. O, koliko posla i novina ! I jos si nasla vremena da nam se javis, sto je sjajno :)

    Dobar izbor masine, vidim odmah da je mnogo kvalitetnija od ove koju ja imam. Dugo te i dobro sluzila !!

    ReplyDelete
  3. o!! ti u novu uplovila s novom:))...odlična mašina,posebno mi se sviđa onaj detelj s uvlačenjem konca:).....u zadnje vrijeme mi je sve teže pogoditi rupicu:)))).....
    M...

    ReplyDelete
  4. Dobro nam došla! I srećan ti rad sa novom mašinom! U zdravlju je koristila, što bi se reklo :=)

    ReplyDelete
  5. Obzirom da i mene čeka kupovina mašine ti pravi bilješke, pa da mi znaš reći čime si posebno zadovoljna i što bi moglo biti bolje.
    Što se tiče pletenja dekica, pojest ću sve i jednu riječ koju sam izrekla o pletenju dekica. Dakle, danas sam u jednoj trgovini vidjela dvije pletene deke, jedna je bila sa pletenicama, najobičnija, ništa posebno, druga je bila rađena u rupičastom motivu. Kada sam vidjela cijene, sjetila sam se tvoje indijanske dekice i prvo mi je palo na pamet koliko bi onda ti trebala tražiti za svoju? Ove su bile mašinski pletene, tvoja ručno pletena u svim tim bojama jednostavno nema cijenu. Ne znam koliko te zanima, ali i prekrivači za krevete rađeni od ručno tkanog platna su jako, jako skupi ... mislim, kad već radiš štafir curama ... ;-)
    Na kraju, bilo mi je izuzetno zadovoljstvo upoznati tvoju obitelj, dobar je osjećaj kada ti dolaze stranci, a odlaze kao prijatelji ... i zabavnik si čitam samo stranicu dnevno da mi duže traje, a Gianni se danas izludio računanjem koliko oraha ima u korpama (logički zadatak koji sam mu prevela)

    ReplyDelete
  6. Čestitam za novu mašinu, biće lakše, ali najvažnije su tvoje ideje i vešte ruke.
    Sve najbolje, draga!

    ReplyDelete
  7. Odlicna masina...
    Cekamo da vidimo sta si sve uradila sa njom i na njoj :)

    ReplyDelete
  8. Dobro nam se vratila! Jedva čekam da te vidim! :)

    ReplyDelete
  9. Čestitke na novoj mašini!!!
    Veruj mi da ćeš joj teško naći zamerku :); u mojoj školi šivenja su preživele sve i svašta a i dalje se ponašaju kao da su nove!

    ReplyDelete
  10. U zdravlju je koristila ;) Moćno izgleda.

    ReplyDelete
  11. Cestitam i zelim ti puno divnih, kreativnih stvari (u sta uopste ne sumnjam)da uradis na njoj!

    ReplyDelete
  12. zelim vam dugu i uspjesnu druzbu! ja svoju volim ko sestru :)

    ReplyDelete
  13. Srećno sa novom mašinom! I dobro je da si se javila, jer, već sam se zabrinula za tebe! :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...