9.10.11

Žuta kapa i novi bloger

Protekle nedelje sam uradila još jednu kapu. I ona mi je dugo bila na "to do" listi i dočekala je svojih pet minuta. Radjena je pamučnim koncem St. George. Kasnije sam tek ukapirala da sam ranflu trebala da radim pravo, krivo, a ne "tbl". Mislim, baš sam se trudila da ne zaboravim "tbl", kao urednije izgleda, ali ono obično pravo, krivo je bolje, bar u ovom slučaju. Prešla sam se jer ostatak kape nisam plela na većim iglama kako bi dobila izgled beretke, ali čovek se uči dok je živ:)

Možda uradim još koju, jednostavna je za rad...
Recept je ovde.

Imam još jednu novost. Moj čovek je uplovio u blogerske vode. Dugo se opirao i odjednom mu je kliknulo, na kraju krajeva, zašto samo žena da bloguje:))!? Možete ga pronaći ovde.

7 comments:

  1. Super kapa, sviđaju mi se boje, a napravljena je savršeno iako kažeš da je ponešto trebalo biti drukčije a i nemam pojma što je to tbl :)))
    Idem vidjet novi blogek...ajd da imamo i jednog muškog u blogerskom svijetu!
    Lp

    ReplyDelete
  2. Išla sam ti pozdraviti muža ... jel' da mu je ono stara slika? Nije moguće da mu kosa tako brzo raste ;-)
    Na kapici se slabo vidi onaj uzorak s originala, ali tako je kada radiš sa šatiranim vunama, ne kažem da nije dobra, već se uzorak baš i ne nazire. Što se tiče pasice s obrnutim pravim očicama, ja skoro uvijek jedino takve koristim, ne volim razvučeni izgled običnih pravih očica, tako da što se mene tiče, pasica je ispala baš kako treba.

    ReplyDelete
  3. Prepoznatljiv rad i divne boje.Jako lepa kapa !Sve pohvale za rad.

    ReplyDelete
  4. Ja sam nova na tvome blogu.Radovi su ti jako ljepi.Veselim se našem druženju.Malo zaviri na moje blogove da vidiš što sam ja sve umješala...

    ReplyDelete
  5. U pravu je Roman Tales za šaru, ali meni se i ovako sviđa, ima sasvim drugačiji šmek od onih ostalih Selbu kapa. Pa sećaš se da nisam ni prepoznala odmah da se radi o Selbu Modern. Sve u svemu, prelepa je, i opasno si se bacila na žuto-tirkizne kombinacije (npr. fotka za February Lady Sweater) :)))

    ReplyDelete
  6. kapa je prelepa, a čestitke i na novoj bebi u porodici mislim na blog. moj muž je već duži niz godina u blogerskim vodama. pozdrav :-)

    ReplyDelete
  7. Kapa mi je baš u tvojem stilu - valjda zbog veselih boja :) Mislim, da je patent super ispao, moram se složiti sa predhodnicima, da bi se uzorak bolje video, kad bi upotrebila 'single' boju vune -ali, isto kao što je bilo predamnom rečeno: super izgleda. Eto, samo ponavljam za ostalima ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...