13.10.12

Džuksi

Moj odnos prema kućnim ljubimcima je prilično ambivalentan. U stvari, pre bih rekla da ih volim, ali ne u svojoj kući! Imam sve uslove da ih držim, volim životinje, ali ne volim da vodim brigu o njima. (Uh, sada će me razapeti:)))) I ne volim da mi se motaju oko nogu, da me ližu, da se pentraju na krevet na kojem sedim i spavam i sl. Zato su ribice idealni kućni ljubimci, još samo da voda ne mora da se menja u akvarijumu... Navaljivanju Indijanaca da imaju kućnog ljubimca se  još uvek  uspešno odupirem, samo spomenem one manje lepe poslove koje bi morali da rade. A i natrljam im nos sa mačkom koju imamo, a o kojoj deda vodi računa. Tu mačku ne doživljam kao kućnog ljubimca, već kao dvorišnog ljubimca, koji uredno dolazi da se nahrani i napoji, a po kući mi ne šeta...
No, moje drage kume, imaju jedno lepo veselo kuče, bišona koji se zove Lana, a tepamo joj Džuksi, Džukeleta, Džulka i sl. E sad, pošto sam rekla da neću da je čuvam kad one odu na neko putovanje, morala sam da izvadim fleke, pa da joj nešto naštrikam. Prosto mi dodje da se igram s njom, al' na sreću ta napast me brzo prodje:)) No, bez sve šale, ovo odelce sam zaista radila s ljubavlju!


Recept: ovde

12 comments:

 1. Definitivno si se iskupila ovom slatkom rolkicom!I bas lepo stoji beloj pufni:))

  ReplyDelete
 2. Imamo veoma slican odnos prema ljubimcima. I ja ih volim, ali kad pomislim na gomilu obaveza koje oni nose sa sobom, pogotovo psi, odmah me prodje zelja za jednim.

  Odelce je toliko divno da bih ga i ja nosila da je mnooogo vece ;)

  ReplyDelete
 3. ne znam tacno kako ali i ja sam se uvredila! pokazacu ti par modela pletenih tunika koje mi se svidjaju :)) salu na stranu, ispalo je predivno! za naslovnu nekog magazina :))

  ReplyDelete
 4. Divno :))) i ja bih ovakav dzemper (razume se u velicini primernoj za mene) nosila :) super izgleda.

  ReplyDelete
 5. Super je dzemperak, savrseno joj stoji :)

  ReplyDelete
 6. Džuksi pozira baš kao da je svesna kako dobar džemper nosi. :-)

  ReplyDelete
 7. Pa ovo kao da je iz novina izašlo:)Odlično mu pristaje,i model i boja!

  ReplyDelete
 8. Baš je pozerica! Ali, i ja bih bila u ovakvom džemperu ;)

  ReplyDelete
 9. jao džuksija, ko bombonica je :))

  ReplyDelete
 10. odijelo je krasno :))taman za jesen, da mu ne bude zima

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...