25.10.15

Povratak

Da, da, znam. Nije ovo prvi put da pravim dužu pauzu u blogovanju, ali ova je bila baš, baš duga. Onda sam se mislila i mislila i na kraju odlučila da ipak nastavim. Poslednjih dana sam malo pregledavala blog i sve mi nekako bilo lepo kad se setim šta sam i kako sam radila. Lep dnevnik rada.
Prosto mi dođe žao što sam ovih pola godine propustila da zabeležim rezultate svojih kreativnih radova. Bilo je tu šivenja (leti se nekako uvek više tome okrenem), veza, štrikanja sitnih stvarčica jer za veće projekte nešto baš nisam imala strpljenja.
Kada bolje razmislim najviše od svega mi teško pada fotografisanje. Možda sam se i zbog toga ulenjila, ali sam rešila i da to prevaziđem.
DakleM, novu stranicu sam okrenula i krećem!
Čitamo se!

9 comments:

  1. Da, većini nas je tako, ali ipak mi je draže blogiranje, stoga se i ja polako vraćam nakon duže pauze. Pozdrav, i čekamo tvoje fotke. Lijep pozdrav iz Peroja. Loredana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hajde samo napred, kad se samo setim kad smo počele da blogujemo:) Baš je bilo interesantno!

      Delete
  2. Dobro došla nazad!
    Ni ja nisam tako aktivna kao nekad i sa žaljenjem primećujem da se puno blogerki povuklo.
    Zato me raduje tvoj povratak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti, znaš i sama kako to ide. Danas ću, sutra ću, sad je kasno za fotografisanje i onda naravno ništa ne uradiš. Moram da se vratim u formu. Prija!

      Delete
  3. Replies
    1. Ma to samo u virtuelnom svetu, u ovom zbiljskom sam tu;)))

      Delete
  4. Čekamo da čitamo dešavanja :) a i da gledamo fotografije!!! :P

    ReplyDelete
  5. Razumem te..zasiti se čovek...prođe vreme...i prosto ne zna odakle bi ponovo počeo...to se meni dešava...Super što si se vratila .Pozzz :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...