30.3.09

Budjenje (proleća)

Od Miki i Radice sam dobila nagradu i mnogo mi je drago. Ja bih sad to mojim dragim kreativnim blogodrugaricama prosledila dalje...

Magrit
Romantales
Kadinela
Cashmere cafe
Misha
Zmaja
Škrabalica
...
Proleće je definitivno stiglo. Magnolija je procvetala na moju veliku radost. Prošle godine su bila tri ili četiri stidljiva cveta, a sada ih ima toliko da ih ne možeš prebrojati! Popila sam prvu kafu u dvorištu, lenjo se sunčajući i uživajući. (Zato leti bežim u hlad i pod suncobran; tada mi sunce jezivo smeta, i budem sva nervozna! Izgleda da je teško čoveku ugoditi, e da mi je da odem u Shangri-la, zemlju večitog proleća! A dok se to ne dogodi, ostajem ovde.)



Džemperak za Ivu polaku završavam, ostaje mi "samo" ranfla i kragna! Kad stignem do završnih radova, ponestane mi snage i jedva čekam da posao privedem kraju, tj. jako se trudim da ne zbrzam i ne zabrljam sve što sam uradila.

U glavi su mi druge stvari, mislim se šta bih mogla da tkam, da li nešto od odeće ili nešto za kuću. Boje sam već smislila, još samo da odredim namenu, pa na posao. Imam još ponešto i da sašijem i sve ne znam šta ću pre! Zmaja me je ubacila crv u glavu i razmišljam o trouglastoj marami... Uglavnom, puna sam planova, (probudila sam se:)), još samo da krenem u realizaciju! Do sledećeg puta, Tanja

9 comments:

 1. Džemper mi je strava! Strava! Obožavam stvari šarene na ovakav način. A što se proleća tiče, bojim se da će nam proći u kiši i da će, dok trepneš, doći vrućine. A ni ja ih, kao ni ti, ne podnosim. No, u međuvremenu, magnolija je predivna. Šteta što cvet ne traje malo duže, ali možda je baš u tome čar.

  ReplyDelete
 2. I hvala na nagradi, baš sam nepristojna što sam zaboravila :)

  ReplyDelete
 3. Hvala ti što si mislila na mene!

  Ova vestica je apsolutno prekrasna i kombinacija boja je nevjerojatna ... totalno ne mogu vjerovati da imaš strpljenja raditi s toliko boja! Komplimenti!

  ReplyDelete
 4. Svaka cast, em si strpljiva, em jako brzo to tebi ide. A rezultat je savrsen:) Hvala na awardu :)

  ReplyDelete
 5. Što sam ja uticajan tip!!!!! :)))) Zarazila sma druge šalovima, među ostalim onim što ih dizajnira shuiKuen, a nju sam zarazila moherom pa sad samo to dizajnira. :)))) I plete yoke džemper! :))))
  Imaš moju podršku- taj (tj. takav šal) je zaista čudesan detalj. i praktičan, Pogotovo u ovo doba godine.


  Hvalaaaaa za nagradu! dad ću da je oblogujem da s'i ja malo falim! :)))) Je l' nema duplog tagovanja???

  ReplyDelete
 6. Joooj, da- džemper je strava! :)))))))))

  ReplyDelete
 7. Hvala za nagradu :) Malo sam bila lijena u psolednje vrijeme, pa nisam baš komentirala... A tek kad vidim ovaj tvoj 'post title' - več cjeli dan si pjevušim Buđenje ranog prolječa od Bajage. :)))

  ReplyDelete
 8. Već dva dana pokušavam ostaviti komentar ali nabrala neke viruse i sve mi blokiralo! Srećom, muž zna znanje i sve sredio!
  BTW, kao najljepši znak proljeća u mom slućaju je veš koji se suši vani a ne po svim radijatorima u kući!

  ReplyDelete
 9. Mala,proljeće se probudilo a ti zaspala! Što se čeka novi post?

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...