24.4.09

Ovog puta bez dobrog naslova

Moja nova drugarica Ružica


Da, da primam kritike. Sve se probudilo, samo sam ja zaspala! U stvari, i nisam baš zaspala, naprotiv. Ponovila sam se i imam novu "drugaricu" Ružicu i puno vremena provodimo zajedno. Sunce sija, ja rešila da budem ekolog, a i u duhu vremena i Seke, da vozim bicikl. Elem, vozila sam ja bicikl i ranije, ali mi je bio nekako nepraktičan, a nepraktičan je bio zato što je bio maunti bajk (kakav sam bila kreten, kao da me je neko terao). Dok mi konačno nije sinulo da bih i ja mogla da se ponovim lepom "mašinom", bez brzina, da kočim na pedale (kontraš), da imam korpu za bakaluk. Sada samo jezdim i uživam. Zato ništa drugo i ne radim.
Mislim ne pletem, ne tkam, ne šijem... Neće ova faza dugo trajati, ali ipak osećam po malo grižu savesti. Zbog toga sam završila Ivi džemperak, ali sam je jedva nahvatala da se fotografiše. Izraz lica sve govori. Dugo sam razmišljala da li da stavim dugimiće ili rajsferšlus pa sam se na kraju odlučila za ovo drugo. Bilo mi je nekako lakše.

Deca su do pre neki dan bila na raspustu, pa smo ovo lepo vreme iskoristili i otputovali u Ohrid. Četiri dana opuštanja, šetnje, razgledanja, vožnje po jezeru, dobrog društva i dobre klope.

Crkva Sv. Jovan Kaneo

Raspoloženo društvo za šetnju i razgledanje. Sve ne znaju kuda će pre :)! Samo malo sam ih smarala, nisam jako.


Ovo je razboj iz praistorijskih vremena. Eto i tada se tkalo, a razboj se nije puno promenio do današnjeg dana.

11 comments:

  1. Super fotkice!
    Jako mi se svidja ovaj dzemperak... Bas je veselih boja!
    :)

    ReplyDelete
  2. Biciklo je cakano ! I neka si kupila ovaj jednostavni, slazem se da je praktican i bolji za kicmu, suknju, noge ostaju ciste i tako dalje :)

    Dzemper u tvom stilu, sjajno !

    A praistorijski razboj... ostao isti, a i neki ljudi, no necemo sad o tome :)

    ReplyDelete
  3. Već sam htela da ti pišem da pitam gde si :))) I pretpostavila sam da te je ovo lepo vreme izmamilo napolje :). Bajk je super, i ja ću ove godine da se ponovim, jedva čekam. Ja bih neki kombinovani, ženski i planinski u isto vreme, ako takvo šta postoji. Džemper je odličan, od kad sam ga prvi put videla, stalno mi se mota po glavi da bih i ja mogla sebi takvo nešto isplesti!

    ReplyDelete
  4. napokon! Imali ste krasno vrijeme za boravka u Makedoniji.
    Ali najviše ti zavidim što voziš bicikl - meni moj tako fali (nije da sam ga izgubila: u podrumu je, čeka da se porodim)!

    ReplyDelete
  5. Divnih stvari kod Tebe, rekreacija, rucni rad, fotografije, muzejski eksponati. Zanimljivo, ma savrseno!

    ReplyDelete
  6. Još u nastajanju jako mi se dopala ta šarena vesta, sada na malenoj je još ljepša (iako se vidi da si djetetu išla na živce s tim poziranjem i slikanjem ;-)), a zapravo je ta vesta najljepša zato što nema gumbe!!!!
    Ok, pozdrav svima ... ja sam romantales i mrzim dugmad ... Sandra to već zna jer joj uporno kritiziram izbor dugmadi, a neki mi šalju "hate mail" sa kolekcijama najružnijih gumbiju koje uspiju pronaći na mreži.

    ReplyDelete
  7. Joj, kako je lijep bicikl, i ja bih jedan takav. Da ga samo imam kuda voziti...
    Vestica je bas za proljece, vesela i raznobojna.

    ReplyDelete
  8. Ti se kao ulenjila?A ovam,novi bicikl(pardon -drugrica koja je jako lepa i svidja mi se što je ružičasta)Ja bih volela jednu takvu drugaricu ali stanujem na brdu pa ...
    Džemperić je takodje super .U njemu izgleda kao leptirić koji samo što nije poleteo.
    Pa onda i putovanje i razboj...
    Kako li će tek tvoj blog izgledati kad se provredniš ? :)))

    ReplyDelete
  9. Ružica mi je MRAK!
    Ne sječam se kad sam zadnji put vozila bicikl...role još i navučem(stara koza na rolama!!!),ali nekako najviše hodam.
    Vestica je pravi bombon,a manekenka...pa ko da gledam svoju.;)

    ReplyDelete
  10. U mom mestu svi voze bicikl,kao Kinezi. Ja se od svog ne odvajam, čak i na posao idem biciklom. Ranije smo živeli u većem gradu i nije bilo govora o vožnji bicikla, zato sada uživam. Puno je jednostavnije nego auto, jer stignem svuda, ne brinem za parking, divota. Zavidim ti na putovanju, ja sam nekada davno bila u Ohridu i bilo je super. Pozdrav!

    ReplyDelete
  11. Što ti zgodna drugarica Ružicaaaaaaaaaa!!!!! Baš bih takvo jedno paciklo i ja nabavila!

    I džemper je super!
    I ove vaše kućice u naselju su super!
    I ženski model "do 15 godina" ti je super! :)))

    a tek Ohrid što je super!!!!

    Sva si super mogu da tui kažem! :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...