21.1.11

Dakle...

prvi put u životu ofarbala sam kosu. U nešto što bi trebalo da bude narandžasto. Trenutno nije, nije onako kako sam zamislila, malo liči, ali biće sledeći put. Obećala mi frizerka:)! Dakle za dve nedelje idem ponovo na tretman, a onda sledi i fotografija. Kakvo je to farbanje kose, ako se ne vidi bar s' kilometar?
Počela sam da držim dijetu. Došla sam do neverovatnih 75 kg(ne mogu da verujem da sam ovo javno obznanila) na mojih 163 cm. Sa kojom kilom više sam išla sva tri puta na porodjaj. Da sam preterala, preterala sam. Poslednjih mesec dana od Sv. Nikole, pa do juče šta sam pojela - pojela, a pojela sam puno. Sad ću da se upristojim. Cilj: do 1. maja 60 kg. Čini mi se da nije utopija. Naterala sam sebe da ovo napišem, jer posle ovoga ne mogu da se povučem, kao ništa nisam rekla i niko ne zna da sam na dijeti. Moraću i malo blog da uredim i da vodim nedeljnu evidenciju. Pa dokle stignem.

21 comments:

  1. Sretno! A boja - rijetko ispadne baš onako kako zamisliš, ali za par dana je već zavoliš :)

    ReplyDelete
  2. Čestitke na tako velikoj odluci (i hrabrosti)!! I želim ti uspjeh, ma da bude i 65, dobro je činiti nešto za svoje zdravlje...

    ReplyDelete
  3. Čestitam na odluci javno objaviti trenutno stanje i očekivanja :)) Rijetki bi se to usudili. Sretno dalje :)) Ali mislim da neće biti tako teško, jer najteže si prošla - priznala što je i to javno. Lijep pozdrav.

    ReplyDelete
  4. Držim palčeve!Moraš obavezno postaviti sliku prije i onda poslje!

    ReplyDelete
  5. Napisala sam ti duuuuugački komentar koji nije prošao, sada treb sve ponoviti, možda i bolje tako, mislim da je pametnije da ti se javim mailom.
    Meni si bila lijepa i sa svojom prirodnom kosom, ti imaš svoj stil u koji se i kratka frizura uklapa, zašto ne i crvena?
    Što se dijete tiče, u dugačkom obrazloženju sam ti napisla zašto smatram da je tvoj cilj nerealan, ne utopijeksi, već nerealan. Izgladnjivanjem naravno da možeš skinuti 15 kg u 3 mjeseca, ali to nije niti realno niti zdravo. Čim prestaneš, počet ćeš dobivati na težini. Umjesto toga, zašto ne protegnuti dijetu na cijelu godinu? ... nećeš niti osjetiti kako gubiš po kilu do dvje mjesečno

    ReplyDelete
  6. Frizerka obecala!!!!!!!! :) Ja sam ti draga primer ziv i zdrav da mi jedno 500 puta obecala moju narandzastu(i ja htela takva da budem) i nikad nisam postigla rezultat..... valjda ipak ima neceg i sa nasom kosom,te je ovakva ,te onakva.... Tako pre mesec dana odlucim da budem crvena,mahagoni,medjutim sad sam isparana crvena i ne da mi se ne svidja,nego ne znam sta ce biti ako se prefarbam u moju smedju....da li cu se ikad vratititi u prethodno stanje,no eksperimenti su zdravi! A i ja sam visoka 163..... ali nikako da se ugojim,ponekad patim sto sam mrsava,ali ne vredi,nece me ni jedno kilce :) Svi mi nesto kao ma to ti je idealno...ali nije bas :( Da smo zivi i zdravi i pravi,pozdrav i da nam se unarandzastis sto pre! Raki♥

    ReplyDelete
  7. Ja sam jednom bila narandžasta, ne svojom voljom, već farbanje nije uspelo. Tada sam imala kratku kosu i užasno mi je stajalo. Niko me nije video sem mame, odmah sutradan sam se prefarbala u crno. Dok je kosa kratka, lako je eksperimentisati sa bojom. Samo napred sa planovima.

    ReplyDelete
  8. Jedva cekam da vidim novu frizuru, posto ne mogu ni da zamislim kako ti stoji :)))))
    Bas sam nedavno pricala, kako je verovatno jedna od boljih stvari koje ce ta naterati da ostanes dosledna promenama koje zacrtas, da objavis istu na blogu. Onda stvarno nema povlacenja, i moras da istrajes :)

    ReplyDelete
  9. Jesam li ti ja inspiracija za boju kose?
    I btw - tek sad prvi put!? wow!
    glede mršavljenja - ja na tvoju visinu imam garant više (ne važem se iz vjerskih razloga, hahahahah)! A muž mi obečao ako dojdem do 60kg - dobit ću rubilicu! damn, kad je ta teško odoljeti frižideru!

    ReplyDelete
  10. Plus za hrabrost - i zbog farabanja i zbog dijete. A što se tiče narandžaste boje, i ja sam imala jedno takvo iskustvo. Nikako kosa nije htela da mi bude plava, nego isključivo oranž, što bi se reklo. Pa sam onda prešla na farbanje u crveno. Ako ne možeš da ih pobediš, pridruži im se :)

    ReplyDelete
  11. Kakve odluke !

    Iz mog iskustva, uvek je teze ici sa tamne na svetlu boju, od obrnutog procesa. Zato, samo strpljivo !

    Hoces li koristiti istu dijetu kao Heklica ? I meni se cini nerealnim 15kg za 3 meseca ....

    ReplyDelete
  12. E, bravo za boju! Neću se plašiti da ću te proći, ako slučajno nabasam na tebe u gradu!
    A i za dijetu, svaka čast. Ćuti i nikom ne govori i ne jedi, to ti je jedina i isprobana dijeta. Šalim se naravno, ubila bih bez hrane, ali, ako možeš, bar hleb izbaci.
    Ja sam 164 i variram od 60 do 62. Zimi sam i malko više! Briga me! :)

    ReplyDelete
  13. Ja se farbam od 17-te godine,i prosla sam sve boje od platinasto plave do zift crne.Super stvar kod kratke kose je to sto mozes da eksperimentises do mile volje.Ja sam za jedan vikend promenila tri boje.

    ReplyDelete
  14. Podržavam te u svemu, promjena je uvijek dobro došla!
    Pusa.

    ReplyDelete
  15. bravo bravo i UPORNO!
    uh kad bih meni neko nesto ponudio,pa mozda bi se i odlucila lakse da skinem par kg sa mene;)

    Drzim fige...
    a frizuru jedva cekam da vidim!

    ReplyDelete
  16. Oooo, kakve su ovo sve novosti :) Imaš moju punu podršku za dijetu, a frizuru jedva čekam da vidim :)

    ReplyDelete
  17. Zelim to da istrajes u svojoj odluci, i da budes strpljiva! Navikni organizam na manje obroke, izbaci secer i brasno, setaj i misli pozitivno!

    ReplyDelete
  18. Pa drzim ti pesnice ,dijeta nije laka ali sada moras da se bacis na posao vec kad si nam svima "obecala"!
    A za kosu,jako sam radoznala da vidim!
    P.S.Dodji na moj giveaway,bice mi drago da ucestvujes-bazi do 5.-og februara!

    ReplyDelete
  19. Zelim ti da uspijes u naumu da skines kile, ali te molim napravi veci razmak od dva tjedna kad je u pitanju bojanje kose. Govorim ti to iz osobnog iskustva. Ja sam imala narancastu boju i unistenu kosu, jer je razmak izmedju bojanja bio prekratak. Htjela sam dobiti boju konjaka. Moja frizerka se svim silama trudila odgovoriti me, ali ja sam nazalost bila pretvrdoglava.

    ReplyDelete
  20. Eh, da barem imam i ja toliko hrabrosti obznaniti da idem na dijetu :-))))
    No, salu na stranu, jedno vrijeme sam prakticirala post dva puta tjedno - dakle, nisam jela po 24 sata (neki put i malo vise) i osjecala sam se super. No, za to je potrebna celicna volja - a meni u ovom trenutku treba puno, puno volje da bih neke druge stvari rijesila u zivotu.
    U svakom slucaju tvoj post me natjerao da razmislim o ponovnom discipliniranju :-). Sretno s dijetom i bojom kose!

    ReplyDelete
  21. Držim fige!!! Go for it girl!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...