7.9.11

Dva letnja projekta

Konačno je sve krenulo svojim tokom. Dugo toplo leto puno lenčarenja i štrajka, da, da, dobro ste pročitali, štrajka - je završeno. Elem, štrajkovala sam u kuhinji:))) Klinici su to jedva dočekali, da i oni nekad imaju sendviče za ručak, a i sto nisu morali da postavljaju. Bili su poštedjeni i onog mog "ruuuuučak" iz sve snage. Kakva radost:))! No, počela je škola i sve polako ulazi u svakodnevnu kolotečinu, dovodimo se u red, ranije ležemo i ustajemo, ručak se redovno kuva, oni postavljaju sto, sobe se spremaju... Ma, k'o veliki smo, šta da vam pričam. Iako sam celo leto bila kod kuće, osim onih par dana na moru, tako mi je bilo lepo. Radila sam ono što sam htela, kako sam htela, ma baš sam uživala. Oslikavala sam stolice, plela, čitala, tumbala malo po kući... Nisam fotografisala, nekako sam se ulenjila, pa sam čekala veliku Indijanku da ona to obavi. Skoro sve stolice su oslikane, pa će narednih dana biti i fotografije, a do tada malo pletenja.

Nesudjeni šal se pretvorio u štraftasti džemper i vrlo sam zadovoljna kako izgleda. Detalji ovde.



Onaj "zlosrećni" morski projekat je okončan još davno, samo nisam smogla snage da se fotografišem po onoj vrućini.

U zimskim danima će lepo da čuva krsta... Baš sam k'o babuskera, al' stvarno će biti tako. Topao i dovoljno dug...

19 comments:

  1. Zavidim ti sto umes tako dobro da slozis boje:) Sareno, ali svaka boja je na svome mestu:) Jako lepo izgleda i lepo ti stoji:)

    ReplyDelete
  2. Auu, kad sam videla ovu prvu foto, pomislim - koju si to filmsku zvezdu ugostila u svom domu, pa nam se sad hvalis !!

    Ozbiljno :)

    ReplyDelete
  3. Koji fantastični dezen,extra boje, super ti stoje!

    ReplyDelete
  4. Sudeći po ovim radovima, za tebe nema zime!

    ReplyDelete
  5. Kao sto rekoh fenomenalni projekti i odlicne slike!

    ReplyDelete
  6. Boje koje ti odabireš za svoje radove su mi prekrasne!
    Sve pohvale, prekrasno!

    Lijep pozdrav:)

    ReplyDelete
  7. Izuzetno mi se dopada prugasta vesta, lijepo složenih boja i fit je nešto bliži tijelu, tako da ti jako dobro i pristaje. Donja vesta je također uspješna, samo pored veselih boja prve malo gubi na dojmu, trebala si joj posvetiti zasebni post i vidjela bi komplimenata ...

    ReplyDelete
  8. Divno i specifično sa ličnim i prepoznatljivim pečatom ,,što za mene predstavlja posebnu vrednost!
    Najlepše je biti SVOJ!

    ReplyDelete
  9. Divna je vesta u veselim bojama na štrafne :) Jesen je tu,da - za nas je to vrijeme, kada se sve nekako smiri, stvari teku svojim 'normalnim' putem i odjedanput mi se čini, da če biti dovoljno vremena čak i za pletenje - nešto, što mi ljeti nije baš pošlo za rukom.

    ReplyDelete
  10. vidim da si štrajkala i s konzumacijom hrane jer si se prepolovila! da nema te ultranaranđaste kose lako bih te zamijenila s Heklicom!

    ReplyDelete
  11. Džemper je san snova! Jedva čekam da zazimi pa da ga nosiš :)))

    ReplyDelete
  12. Divne si stvari uradila, sviđa mi se.
    A naročito mi se sviđa taj kuhinjsku štrajk, i to što si uživala ovog leta, pa red je za nas žene da malo i uživamo:)

    ReplyDelete
  13. prekrasni radovi, zaista.

    ReplyDelete
  14. Projekat "dijeta", posebno mi se dopao, kao i džemperak.
    Gospodžo, jako ste mi feš! :)

    ReplyDelete
  15. super projekti... prvi je bas ono veseooooo i saren... a drugi super izgleda uz ovu kosuljicu... :) dobra kombinacija :) bas mi se dopada, skroz je elegantan, nekako :)

    ReplyDelete
  16. ajme, šarena vesta je predobra. sada si spremna za sive, hladne i mokre dane. ovo šarenilo ti defininitivno neće dozvoliti nikakvu depresiju niti melankoliju. ni tebi ni onima koji te okružuju.

    ReplyDelete
  17. Predivni radovi!!!Uvek se pitam koliko vam vremena treba za jedan dzemper?!Meni se uvek razvuce na mesec dana:((( Uvek se potrefi svetac kad se meni strika ili sije!!Da li je greh strikati i siti kad je crveno slovo ili nedelja?(ZA SVOJU DUSU)

    ReplyDelete
  18. Dzemper je pun pogodak! Ne volim kada se ljudi za zimu opreme "klasicnim" bojama, vec upravo suprotno - treba preseci mrtvilo zime zivim bojama! Svaka cast :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...