3.6.12

Prodje i matura:)

Konačno smo dočekali i taj dan. Moja mala velika najstarija Indijanka je završila osnovnu školu. I bilo je matursko veče, a ona je bila tako velika, odrasla i važna.
Ovako je izgledala:

Sa sve cipelama iz ovog posta:) Izdržala je dobra dva sata u njima (skidam kapu). Pantalone tj. šalvare ili dimije (da li je to jedno te isto?) i tuniku je šila moja drugarica, a tašnicu i mašnicu ja:) Prvo sam ih oslikala akrilnim bojama da budu u skladu sa cipelama i da razbiju crnu.  


Tako mi  je ličila na glumicu iz bolivudskih filmova...
I ja sam prošle nedelje imala proslavu mature, ali 25. Puna kuća maturantkinja, što malih, što matorih:))) (Ubaciću u pikslu, života mi, nisam uspela da držim jezik za zubima!)


22 comments:

  1. :) Kakav osmeh ima tvoje dete :)
    I bas je lepa, da znas... i lepo je izgledala... Svaka ti cast na torbici i masnici, koliko vidim, bas idu uz cipele...

    ReplyDelete
  2. Predivna je u toj cijeloj kombinaciji :D

    ReplyDelete
  3. Ovo mi je super, nesvakidašnje na maturi, i tako svježe, odskače od onih tilova, dekoltea, satena i šlepova! Vidi se na koga je :D

    ReplyDelete
  4. Originalno i efektno, i posebno zato jer je sve hand and home made. Čestitke na maturi. Loredana

    ReplyDelete
  5. Predivna djevojka,a i mama još nije za "baciti" :::) Baš ste mi slatke!!

    ReplyDelete
  6. kćerka ti je stvarno lijepa i što kaže biberlee baš odskače od uobičajenih maturskih kombinacije :)

    ReplyDelete
  7. Najprije čestitke tvojoj kćeri na završenoj osnovnoj školi i puno sreće u odabiru i upisu u srednju školu. Neka pred njom bude što manje prepreka i mnogo zadovoljstva u učenju novoga.

    Moram priznati da uslijed nedostatka majčinstva, nemam pravog uvida u modne trendove njene genracije. Znam da nema nikakvog smisla uspoređivati danas dijete od 14 godina s onim vremenom u kojem sam ja bila dijete od 14 godina ... ono što niti jedno dijete te dobi ne želi čuti je da se ne žure odrasti, svo vrijeme ovog svijeta je pred njima, a oni tako žure, tako žele dokazati da nisu više djeca. Da kažem da i sama nisam jednako tako žurila, lagala bih, samo je moja žurba počela ipak koju godinu kasnije.

    I dok vidim tvoje nasmijano lice pored kćeri koja je uz pomoć potpetica značajno viša od tebe, pokušavam zamisliti jednako nasmijano lice tvoga muža i jednostavno mi ne ide... nekako njega vidim lagano namrgođenog kako zvjera očima okolo kao "jao si onom koji mi ju takne!" ... ili "slušaj mali, pazi kako se ponašaš ako nećeš da sa mnom imaš posla! ... lol ... reci da nisam u pravu?!

    ReplyDelete
  8. Bas ste slatke obadve! A Indijanka je napravila super stvar sto se nije pojavila u onim haljinama gde maturantkinje ne lice na sebe. Ja bih volela da malo bolje vidim i tvoje radove. Moze neki zoom u sledecem postu?
    I jos nesto, ( uzmi neki crveni koncic ili prekrsti prste ) cerka ti je bas bas bas lepa devojka! 2h na tim stiklama?! Scaka cast! Ja bi odustala posle pola h ;)

    ReplyDelete
  9. Jako je slatka i odlično stilizovana! :)
    Čestitam!!!

    ReplyDelete
  10. Prelepa je, poslednja fotka je sjajna! Poruči joj da treba češće da se smeje :)))

    I, naravno, slažem se sa svime rečenim o dekolteima, štrasu, tilu i ostalom.

    ReplyDelete
  11. Čestitke obema maturantkinjama :)
    Lepo je kad u kući ima toliko jubileja i razloga za osmehe. Uživajte :)

    ReplyDelete
  12. Divno je uživanje u svojoj deci, i slatkim važnim stvarima u njihovom životu :)

    ReplyDelete
  13. Desetka za stilistu!Prelepa kombinacija za malu maturu.Lepo je videti nesto sto ne "bode" oci,minici,karnerici i sta sve jos...

    ReplyDelete
  14. rekla bih da ima osmeh na tebe :) bas je lepa - a ti ponosna mama :)

    a inace nije isto dimije i salvare-glavna razlika je u kolicini materijala: za dimije treba cak 10-15m (za neverovati) a za salvare dosta manje (ne znam tacno koliko)...mada mislim da je razlika i u tome ko nosi koje (zene ili devojke)

    ReplyDelete
  15. Preslatka je i vesela. Svidja mi se i stajling! Cestitam

    ReplyDelete
  16. Imaš prekrasnu kćer...kombinacija koju je imala je za sve pohvale, a i ona je odlično zna nositi...cipele i torba - zakon...mama - čista petica! Super ste!

    ReplyDelete
  17. Prekrasna djevojka, uistinu prekrasna!

    Lijep pozdrav :)

    ReplyDelete
  18. Konacno neko na maloj maturi bez onih vecernjih haljina i sl. Meni su te vecernje haljine previse i za devojke od 18, a kamoli od 14. Lepo je izgledala! Cestitke!!!:)

    ReplyDelete
  19. Samo jedno želim tvojoj malomaturantici - da joj stopalo ne naraste tako da može obuti te cipele kad god joj dođe tijekom života :)

    Pojurila sam na post, iznenadila se da se radi tek o završetku osnovne škole, pa koliko štikle, pa kakva je to kosa "u tim godinama".....i onda sam se posula pepelom jer sam se sjetila da sam ja baš pred istu takvu maturu otišla frizerki i obojala kosu u ciklama rozu boju i takva sam bila do kraja ljeta, čak sam očajavala svojima zašto se ne bih ponovno prefarbala za srednju školu, ali sam popustila njihovim molbama da odustanem od te ideje... Eto, to je bilo prije 10-ak godina i gledajući tvoju slavljenicu, ipak se nije puno toga promijenilo nakon 2000., dobro da nije ;)

    ReplyDelete
  20. ekstra i pamti se celog zivota. Pozdrav i mami i maturantkinji. Vidi se da je mama ulozila puno truda...bravo za obe. Moje cestitke.

    ReplyDelete
  21. E, Mamaaaa, svaka cast! Maturantinjke su taman!
    Cera je preslatka!
    Babceha

    ReplyDelete
  22. Predivna je, jednostavno, a efektno :).

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...