1.3.09

Tkani šal


Ovo je moj prvi šal ove sezone. Boje nisu moj stil, kao ni mustra, ali jednostavno mi je došlo da ga uradim. Prošle godine sam otkala sigurno tridesetak komada, tako da su mi jednostavno izašli na nos. (Cele zime nisam ni nosila šal, ne samo šal, već ništa tkano!)

lice i naličje


Pre nekoliko dana moje veliko dete je počelo da bloguje. I naravno stalno me zapitkuje: "A kad ćeš me malo reklamirati?" Pa evo, reklamiram je. Unin blog je ovde. Pozdrav, Tanja

9 comments:

  1. Kako ovo profi izgleda! Nisu ni moje boje, ali si ih jako dobro uklopila i mislim da su vrlo univerzalne - na mnogo toga će se moći nositi. Odoh sad da posetim Unin blog :)

    ReplyDelete
  2. Auuu...odlično izgleda!
    Meni su i boje perfektne,i mustra,...ma baš sve-čista petica!
    Bila i na djetetovom blogu...bravo dijete!
    Vidim da sam ja jedna zloća od mame...obečajem Dodi da ću joj pomoći oko bloga,pa nikako...a ona vrijedno radi.Moram ovih dana i to obaviti...da se malo i ona hvali radovima.

    ReplyDelete
  3. Superrrr!
    Ma, mene tkanje već predugo toliko fascinira da nema ni smisla da svaki put izjavljivam oduševljenje! :) Veliki, kruti razboj koji "izbacuje" ovako delikatne i meke predmete...čudo! Prosto plemenita tehnika! A toliko mogućnosti!

    Sad ćemo da hakujemo Uni blog (strašno volim to ime)! Pitaj je samo je l' znala kakvu bandu ćeš joj navući na vrat reklamom! Pa, valjda je do sada naučila da pletači/'eklači/tkalci nisu vopšte fi narod! :))))))))

    ReplyDelete
  4. pogledala sliku pred da procitam dole i pomislila: hmmm, za mene su ove boje savrsene, ali nekako mi ne izgledaju kao njen stil. i eto procitala da si ti to sama rekla.Ali ako, ja kazem da je ovo meni savrseno!

    ReplyDelete
  5. Kako djeca brzo odrastaju!I ova moja zeli blogirati a nema ni 9 god!

    Tebi su salevi izlazili na nos, a meni kape - toliko sad ih isplela da me strese i sama pomisao da trebam jos jednu napraviti!

    ReplyDelete
  6. Divan shal, draga Tanja!
    Divna cerka - ista mama!

    ReplyDelete
  7. I šal i boje su odlični.Mislim čak da sam ja prošle godine uradila istu"mustru" i to sa sličnim bojama.
    Izgleda da ta mustra prosto traži mirne boje.
    Sad idem da vidim šta radi Una.

    ReplyDelete
  8. Može biti i da ti izlaze na nos šalovi, ali jako lijepo djeluje. Ponekad kad nešto kreneš serijski raditi tebi postane dosadno, ali zaboravljaš da je svaki taj šal ručni rad, tvoja kreacija i kao takav taman da ih i 100 i više istkaš opet je svaki unikat.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...